Witold Kepinski - 04 november 2021

SecureAuth neemt Acceptto over

SecureAuth neemt Acceptto over image

Het Californische SecureAuth neemt voor een onbekend bedrag Acceptto uit Portland (Oregon) over om AI-gestuurde MFA (Multi-Factor Authenticatie) een continue wachtwoordloze authenticatie voor de werkplek te herdefiniëren. De overname zal SecureAuth in een positie brengen om te profiteren van de steeds strategischere behoefte voor ondernemingen om identiteiten beter te beveiligen om hun groeiende hybride personeelsbestand te ondersteunen, de digitale betrokkenheid bij klanten te vergroten en over te stappen naar de cloud en Zero-Trust Networks.

De overname van Acceptto versnelt de visie van SecureAuth op AI-gestuurde continue authenticatie en zorgt ervoor dat SecureAuth de voorkeurskeuze is voor gebruiksvriendelijke wachtwoordloze login.

“Als branche hebben we nog een lange weg te gaan om een volledig op AI gebaseerd authenticatiebeleid te leveren dat niet al te complex en inflexibel is. Maar alle toonaangevende ondernemingen vragen ons vandaag om intuïtieve high-fidelity authenticatietrajecten te leveren om te voldoen aan hun huidige compliance- en beveiligingsvereisten”, zegt Ravi Khatod, CEO en Executive Chairman van SecureAuth. “Met deze nieuwe AI-gebaseerde identiteitsborgingstechnologie van Acceptto kunnen we het SecureAuth Identity Platform uitbreiden om een Zero-Trust-beveiligingsmodel te bieden voor vrijwel elke situatie, eenvoudig of complex. ”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!