Redactie - 10 november 2021

Axians ontvangt derde Cisco Transformation & Innovation Award

Axians ontvangt derde Cisco Transformation & Innovation Award image

Cisco heeft tijdens haar worldwide Partner Summit bekend gemaakt dat Axians haar derde ‘Transformation & Innovation Partner of the Year’ award mag ontvangen. Naast een award in dezelfde categorie in Nederland, een award in de EMEAR North regio, ontvangt Axians nu ook een award voor de volledige EMEAR regio.

De Cisco Partner Summit awards zijn bedoeld voor channelpartners die ambitieus zijn, uitdagingen aangaan en best-in-class projecten en diensten leveren. Aandachtsgebieden zijn bijvoorbeeld; een innovatieve benadering, bijzondere kennis en kunde van verschillende architecturen, een gezamenlijke sales- en marketing aanpak en natuurlijk een mooi resultaat.

Transformatie
Wereldwijd maakt Cisco een transformatie door naar software- en services op basis van nieuwe technologie, veelal gebaseerd op software en steeds meer in de vorm van een abonnement op basis van gebruik en een flexibele afname.

“Cisco is proud to work together with leading partners to drive the digital transformation, creating powerful solutions and fresh approaches to meet the needs of our customers. It’s a privilege to recognize Axians with a Cisco Partner Summit Geo-Region Award as the ‘Transformation & Innovation Partner of the Year’, further underscoring its outstanding accomplishments in EMEAR region.” – Elisabeth De Dobbeleer, Vice President, EMEAR Partner Lead bij Cisco.

Dit is volgens Cisco het grootste transformatie programma sinds het bestaan van de organisatie waarbij ook haar partners nauw zijn betrokken. Eerder deze week zei Edwin Prinsen, Algemeen Directeur, Cisco Nederland: “Als geen ander heeft Axians laten zien dat ze Cisco’s transformatie van hardware naar software serieus nemen. Door de focus van hun eigen businessmodel te verleggen van transactioneel naar abonnementsdiensten onderscheidt Axians zich van andere partners.”

Innovatie
Een ambitieuze organisatie daagt zichzelf uit om te blijven ontwikkelen en verbeteren aan de hand van korte- en lange termijn tactische en strategische doelstellingen. Het woord ambitie staat voor ‘iets willen bereiken’ en daarmee voor verandering en innovatie. Dat is precies waar we vanuit Axians ondersteuning willen bieden, met behulp van technologie. Daarvoor zijn een reeks diensten ontwikkeld die bijdragen aan een flexibele manier van werken, zowel voor de IT organisatie als voor de eindgebruiker.

“Dat Axians in een regio met duizenden Cisco partners de EMEAR ‘Transformation & Innovation Partner of the Year’ award in ontvangst mag nemen is voor ons een bevestiging van de gekozen Customer Experience strategie. Met deze strategiezijn wij relevanter geworden voor onze klanten en zijn wij nog beter in staat geweest om Cisco’s technologie en Axians’ dienstverlening in te zetten om de doelen van onze klanten te verwezenlijken”, aldus Tom Greeve (foto), Director bij Axians.

Network as a Service: is een volledige netwerkomgeving welke, op basis van Cisco Meraki of DNA, als een dienst wordt aangeboden en daarmee ver voorop loopt in de markt. Axians is de eerste partner van Cisco in Europa die zo’n volledige dienstverlening succesvol levert. De dienst is ontwikkeld in Nederland maar breidt zich langzaam uit naar Portugal, Duitsland, UK, Brazilië, Italië en binnenkort naar Frankrijk met een mooie lancering op CiscoLive 2022.

Internet of Things: de nieuwe generatie netwerken zijn slim. Er is steeds meer informatie te halen uit data door bijvoorbeeld sensoren te koppelen. Daarmee helpt Axians, in samenwerking met Cisco Digitale Versnelling Nederland (DVN), onderwijsinstellingen om gebouwen en ruimtes te optimaliseren tot een prettige leer- en werkomgeving. Het netwerk is daarmee de sensor geworden.

Cisco Plus: door te investeren in het Cisco Plus programma, een gelaagd support model in abonnementsvorm in combinatie met nieuwe technologie zoals FSO (ketenbewaking en automation), is Axians erin geslaagd een flexibel te consumeren hybrid cloud te ontwikkelen welke van software tot op hardware niveau volledig schaalbaar is voor elke organisatie.

“Deze EMEAR awards, bovenop de drie awards in Nederland, zijn voor Axians een geweldige opsteker. Dit is ook nog eens de meest impactvolle award en laat daarmee zowel zien dat onze aanpak voor innovatie impact maakt als waardering toont voor de transformatie die onze professionals de laatste jaren laten zien. Dat doen ze zowel in dienstverlening als in benodigde kennis en kunde rondom de verschillende architecturen”, zegt Edwin Kanis, Director Marketing & Innovation bij Axians.

Customer Experience: helpt organisatie te versnellen in het realiseren van hun digitale ambities. In een alsmaar complexer wordende digitale wereld maakt deze dienstverlening het eenvoudiger nieuwe IT-mogelijkheden goed op waarde te schatten en de juiste digitale koers te blijven varen. Een koers waarin niet alleen de beste technologie maar vooral een optimale IT-beleving centraal komt te staan.

Cisco Partner Summit Geographical Regional awards vertegenwoordigen de best presterende partners binnen specifieke technologiemarkten in deze geografische regio. Alle prijswinnaars worden geselecteerd door de Cisco Global Partner organisatie.

SLTN Vierkant SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023
SentinelOne BN BW 11-09 tm 18-09-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!