Witold Kepinski - 15 november 2021

Rabobank implementeert TIE Kinetix FLOW Partner Automation

Rabobank implementeert TIE Kinetix FLOW Partner Automation image

TIE Kinetix, speler in digitalisering van de supply chain, maakt bekend dat Rabobank met succes FLOW Partner Automation heeft ingezet om e-facturatie met leveranciers van elke omvang mogelijk te maken en als gevolg bedrijfsprocessen te transformeren.

Met FLOW, het cloud-gebaseerde supply chain platform van TIE Kinetix, kan de Rabobank beginnen met het digitaliseren van inkomende facturen voor ongeveer 23.000 leveranciers en de weg vrijmaken voor volledige automatisering. De geautomatiseerde onboarding diensten van TIE Kinetix zullen de adoptie van leveranciers maximaliseren, terwijl de flexibiliteit van FLOW de bank zal ondersteunen bij de overgang naar een 100% digitale supply chain.

"Rabobank is live op Peppol! Samen bouwen we aan een betere e-factuurwereld", zegt Arthur Slijkhuis, Manager Finance & Accounting van het Finance & risk Center, Rabobank.

"Door Peppol te gebruiken in combinatie met een eigen facturatieportaal, kan Rabobank hun hele leveranciersgemeenschap bereiken en zo verder gaan op hun reis naar e-facturatie," zegt Arjan Sloot, Country Manager Benelux, TIE Kinetix. "We zijn verheugd dat we de Rabobank kunnen helpen met het bereiken van hun doelen door toegang te bieden aan het Peppol-netwerk en dat we met behulp van ons FLOW Partner Automation platform het leveranciersportaal mogelijk kunnen maken.”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!