Witold Kepinski - 16 november 2021

Dutch IT Security Day verplaatst naar 31 maart 2022

Dutch IT Security Day verplaatst naar 31 maart 2022 image

De Dutch IT Security Day, die gepland stond op 2 december in de Fokker Terminal in Den Haag, wordt verplaatst naar 31 maart 2022.

Witold Kepinski, Director Content en Editor-in-Chief van Dutch IT-channel: “Het is een moeilijk besluit, maar helaas zijn we genoodzaakt de Dutch IT Security Day te verplaatsen naar 31 maart 2022. De locatie, sprekers en het programma willen wij zoveel mogelijk hetzelfde houden met natuurlijk genoeg ruimte voor de dan actuele vraagstukken en uitdagingen”.

Frans Vertregt, Director Sales & Operations: “Wij hebben dit besluit moeten nemen op basis van de aangescherpte coronamaatregelen, de oplopende besmettingscijfers en de bijbehorende onzekerheid. Bij Dutch IT Channel staat de veiligheid van bezoekers, partners en medewerkers altijd op de eerste plaats. Ook willen wij onze gasten, die massaal hebben ingeschreven, naast een veilige omgeving ook de mogelijkheid bieden om weer echt te kunnen netwerken. De komende dagen informeren wij alle betrokkenen en hopen iedereen op 31 maart 2022 in de Fokker Terminal in Den Haag te treffen”.

Dutch IT Security Special en Studio Talkshows

De Dutch IT Security special verschijnt gewoon op 2 december en ook de studio talkshows onder leiding van moderator Danny Frietman gaan gewoon door. Alle content wordt ook online gepubliceerd in de Dutch IT Security sectie van onze platformen, Dutch IT-channel en Executive-People en de bijbehorende social mediakanalen.

Schrijf u in!

De Dutch IT Security Day op 31 maart 2022 is gratis toegankelijk voor IT-beslissers, IT-leveranciers en IT-dienstverleners. Bezoekers kunnen netwerken, keynotes volgen, deelnemen aan diverse break-out sessies en op onze informatiemarkt kennismaken met krachtige cybersecurity toepassingen. De dag wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel. 

Lees HIER alles over het voorlopige dagprogramma.

Registratie is gratis

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de Dutch IT Security Day neem dan contact op Yvonne Bansagi mail en mobiel

Tot 31 maart 2022 en stay safe!

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!