Witold Kepinski - 08 december 2021

COMAX start met verdeling van de DMS-toepassing ELO

COMAX start met verdeling van de DMS-toepassing ELO image

Vanaf januari 2022 zal COMAX naast eigen ontwikkelingen ook het high-end DMS-pakket ELO verdelen. De ELO-installaties van Unifiedpostblijven de volledige eigendom van Unifiedpost tot het moment dat de klanten een nieuw contract ondertekenen voor de Elo-installatie met COMAX.

Als speler in de wereld van digitaal data- en documentbeheer, was COMAX de uitgelezen kandidaat om de DMS-activiteiten van ELO te gaan verdelen. Daarmee wil het bedrijf de hoogstaande processen van ELO combineren met zijn eigen expertise en oplossingen.

“We willen het pakket van ELO verrijken met de reeds bestaande COMAX oplossingen. Zo kunnen we nog meer handelingen automatiseren, wat zorgt voor meer tijdwinst en hogere efficiëntie”, vertelt zaakvoerder Géry Lambrechts.

Rectificatie COMAX

COMAX neemt geen afdeling of mensen van Unifiedpost over zo benadrukt COMAX in een rectificatie. COMAX start met de verdeling van het product Elo. De ELO-installaties van Unifiedpostblijven de volledige eigendom van Unifiedpost tot het moment dat de klanten een nieuw contract ondertekenen voor de Elo-installatie met COMAX. Dit nadat hun contract met Unifiedpost is afgelopen.

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 SLTN Vierkant
IGEL - Cloud Expo BN start 27-11/7-12

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!