Witold Kepinski - 20 december 2021

Bechtle Groep NL Public wint aanbestedingen TenneT en Bizob

Bechtle Groep NL Public wint aanbestedingen TenneT en Bizob image

De Bechtle Groep NL Public - bestaande uit Bechtle direct B.V.ARP Nederland B.V. en Buyitdirect - hebben gezamenlijk twee grote aanbestedingen gewonnen: TenneT en Bizob. Dit meldt Buyidirect op LinkedIn.

Bij TenneT - één van de grotere netbeheerders - gaat het om het faciliteren van 6000 werkplekken inclusief onderhoud en support. Zij hebben gekozen voor de Bechtle Groep NL Public vanwege onze internationale ervaring. Het gaat om een totale aanbesteding van 25 - 30 miljoen euro met een contractduur van 2 jaar met mogelijkheid tot verlening (tot max. 8 jaar).

Bizob is een partner voor inkoop en contractmanagement voor meer dan 35 gemeenten en publieke organisaties in Oost-Brabant. Zij waren op zoek naar een all-round IT-partner die kon ondersteunen bij het leveren van werkplekken, hardware, servers, netwerkinfrastructuur, telefonie/communicatie en randapparatuur via een op maat gemaakte webshop. Hierbij gaat het om een raamovereenkomst die is begroot op 50 miljoen euro met een contractduur van 2 jaar met mogelijkheid tot verlening (max. 4 jaar).

De deelnemers aan de aanbesteding van Bizob zijn o.a. Gemeente Uden, Gemeente Landerd, Gemeente Veldhoven, Gemeente Vught, Gemeente Waalre, Gemeenschappelijke Regeling Peelgemeenten (GR Peelgemeenten), Samenwerking A2-gemeenten, Samenwerking Kempengemeenten, Odbn Inc, #Bizob, Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost (VRBZO), #MijnGemeenteDichtbij, Gemeente Best, Gemeente Deurne, Gemeente Gemert-Bakel, Gemeente Laarbeek, Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, Dienst Dommelvallei.

ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!