Witold Kepinski - 29 december 2021

Integratiesoftware specialist iDalko opent kantoren in Costa Rica en India

Integratiesoftware specialist iDalko opent kantoren in Costa Rica en India image

De Belgische integratiesoftware specialist iDalko opent kantoren in Costa Rica en India. iDalko ontwikkelt al tien jaar IT-oplossingen die gebaseerd zijn op Atlassian software. De SaaS-integratiesoftware Exalate zette een turbo onder de groei van het bedrijf door een bijna verdrievoudiging van de omzet in het afgelopen jaar.

Exalate laat bedrijven toe om cross-company samen te werken en in real time data te synchroniseren. De software hanteert ultrastrenge veiligheidsprotocollen. De tool kan de meest vertrouwelijke scenario’s aan, terwijl bedrijven de volledige controle en vertrouwelijkheid behouden over hun eigen data en processen.

“Integratietools zijn natuurlijk niet nieuw. Maar Exalate is de enige software in de wereld die dat ook cross-company doet met zo’n hoge graad van veiligheid en autonomie voor de gebruikers”, verduidelijkt iDalko medeoprichter en CEO Francis Martens. “Bedrijven opereren in een wereld die continu verandert, technologie evolueert razendsnel. Om de uitdagingen die op hen af komen het hoofd te bieden, moeten ze de krachten bundelen. Wij bouwen met onze integratiesoftware netwerken tussen bedrijven, en we maken het mogelijk voor andere bedrijven om zich snel en eenvoudig bij die netwerken aan te sluiten.”

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!