Redactie - 29 december 2021

Nokia en Celonis zetten nieuwe standaard voor bedrijfsprocessen

Nokia en Celonis zetten nieuwe standaard voor bedrijfsprocessen image

Celonis, speler in execution management, en Nokia kondigen een nieuwe samenwerking aan. De bedrijven gaan samen een nieuwe kwaliteitsstandaard ontwikkelen en creëren voor verschillende bedrijfsprocessen in allerlei disciplines.

Als deel van de samenwerking gaat Nokia Celonis’ Execution Management System (EMS) binnen het hele bedrijf gebruiken. Nokia is ook van plan Execution Apps te ontwikkelen en beschikbaar te stellen in de Celonis EMS Store.

Marco Wirén, CFO bij Nokia: “Met onze samenwerking met Celonis richten we ons op het aandrijven van digitale procestransformatie binnen de hele organisatie, om zo constant te blijven verbeteren. Hiervoor zijn onder andere verbetering van de automatiseringsniveaus en méér transparantie, verantwoordelijkheid, eenvoud en kostenefficiëntie nodig.”

Nokia draaide een eerste pilot met Celonis in november 2020, op processen voor order to invoice, source to pay en accounts payable. De waarde die dat opleverde overtuigde Nokia om het gebruik van Celonis uit te breiden. De rollout is nu ook op accounts receivabl’, accounts payable en order management execution apps volbracht. Gebruikers in die bedrijfstakken kunnen door de integratie van Celonis data en intelligentie aan hun processen toevoegen zonder de onderliggende transactiesystemen aan te hoeven passen.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!