Wouter Hoeffnagel - 13 januari 2022

GTT Communications vernieuwt SD-WAN netwerk van Loxam

GTT Communications vernieuwt SD-WAN netwerk van Loxam image

De beheerde SD-WAN- en netwerkbeveiligingsoplossing van GTT Communications, een internationale leverancier van cloud-netwerken voor multinationals, is vernieuwd voor de Europese materieelverhuurder Loxam. De overeenkomst heeft betrekking op meer dan 115 Europese vestigingen van Loxam in Nederland, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Luxemburg en Zwitserland.

Loxam is een actief in de verhuur van commercieel materieel en gereedschap voor de bouw en publieke werken met vestigingen in meer dan 30 landen. GTT’s beheerde SD-WAN verbindt de vestigingen van Loxam met zijn bedrijfskritische applicaties, die worden gebruikt voor het beheer van boekingen van apparatuur, betalingen en digitale werkruimtes. GTT levert op elke locatie beheerde firewalls en diverse dual links met behulp van DIA en MPLS. De dual links, die worden gecombineerd met SD-WAN traffic steering, creëren een veerkrachtige configuratie die voldoet aan de netwerkbeschikbaarheidseisen van Loxam.

Real-time toegang tot data verbeteren

"Bij Loxam zijn we bezig met de digitale transformatie van onze interne supply chain-processen en hervormen we ons netwerk, zodat onze real-time toegang tot data voortdurend kunnen verbeteren", aldus Jean-Luc Sanchez CTO bij Loxam. "GTT is een bewezen vertrouwde partner en voldoet aan onze veranderende zakelijke behoeften. GTT is dan ook sterk betrokken om ons te helpen onze zakelijke doelen te bereiken."

"Een grote beschikbare connectiviteit is nog nooit zo cruciaal geweest in de dienstensector om de digitale transformatie in klantervaringen mogelijk te maken," zegt Tom Homer, Division President Europe, GTT. "We zijn er trots op dat we Loxam kunnen blijven ondersteunen met onze expertise op het gebied van beheerde SD-WAN-diensten, zodat zij hun digitaliseringsstrategie kunnen voortzetten.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!