Redactie - 18 januari 2022

Ricoh benoemt Valérie Bohnenn als nieuwe Director Human Resources

Ricoh benoemt Valérie Bohnenn als nieuwe Director Human Resources image

Ricoh heeft Valérie Bohnenn [51] per 1 januari 2022 aangesteld als de nieuwe Director Human Resources. In haar nieuwe rol is ze verantwoordelijk voor alle Ricoh entiteiten in Nederland, waaronder Ricoh Nederland, Ricoh Europe Supply Chain Management, Ricoh Europe Nederland en Ricoh International BV. Ze is met deze aanstelling tevens toegevoegd tot de Board van Ricoh Nederland.

Valérie heeft ruime ervaring binnen HR. Bij haar vorige werkgever T-Systems bekleedde ze de rol van VP HR. Daar heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd aan de transformatie van een conventioneel IT- en telecommunicatiebedrijf naar een belangrijke speler in de Cloud IT Services-markt. Valérie volgt Suzanne van Helvoort-Schaap op die eerder de rol als Director Human Resources bij Ricoh vervulde.

“Ik ben verheugd om me bij Ricoh aan te sluiten. Met mijn expertise ga ik een bijdrage leveren aan de transformatie van Ricoh naar een Digital Services Company. Daarbij zetten we onze medewerkers in hun kracht, zodat zij het verschil kunnen maken voor onze klanten”, aldus Valérie Bohnenn, Director Human Resources bij Ricoh Nederland.

Comstor BW 11 tm 17 dec 2023 Comstor BW 5 dec tm 10 dec 2023
Simac BW en BN week 50 tm 52 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!