Redactie - 18 januari 2022

Dutch IT-channel Awards Gala verplaatst naar 19 mei!

Dutch IT-channel Awards Gala verplaatst naar 19 mei! image

Back to Normal = Back to Normal

Toen wij ongeveer een jaar geleden het nieuwe thema bedachten voor de komende editie van de Dutch IT-channel Awards konden wij niet vermoeden dat ‘Back to Normal’ nog steeds zo actueel zou zijn. Ook na de meest recente persconferentie leven we nog steeds met enige onzekerheid daar waar het gaat om grootschalige live events op de korte termijn. De directie van Dutch IT Channel heeft daarom besloten om NIET voor het tweede jaar de felbegeerde Dutch IT-channel Awards virtueel uit te reiken, maar te kiezen om dit volgens traditie live te doen met een groots gala en wervelende show!

Frans Vertregt, Sales & Operations Manager Dutch IT Channel: “Uit alle contacten en gesprekken met onze sponsors en Main Event Partner Protinus, blijkt dat iedereen, net als wij, enorm uitkijkt naar het gala. Dit gala kent een lange en gedegen voorbereiding, mede om deze reden hebben wij besloten om het Dutch IT-channel Awards Gala te verplaatsen van 17 maart naar 19 mei.

In Studio 21 te Hilversum gaan wij, met ruim 700 prominenten uit de Nederlandse IT Industrie, de Dutch IT-channel Awards uitreiken tijdens een wervelende show, waar we ook weer ouderwets kunnen netwerken.”

Witold Kepinski, Director en Editor in Chief Dutch IT Channel: “Deze verschuiving heeft tot gevolg dat u uw stem kunt uitbrengen t/m donderdag 14 april. Dat de Dutch IT-channel Awards leven blijkt wel uit het feit dat er inmiddels ruim 35.000 stemmen zijn uitgebracht. Het Dutch IT-channel Awards magazine zal verschijnen op 31 maart. Het gala is, op een enkele plaats na, zo goed als uitverkocht! Ik hoop u allen samen met hele team van Dutch IT Channel te mogen begroeten op 19 mei in Studio 21 te Hilversum.”

Let’s get Back to Normal!

Voor alle informatie over het Dutch IT-Channel Awards gala zie www.dutchitawards.nl.

Voor vragen en informatie over het gala kunt u contact opnemen met Yvonne Bánsági.

E: y.bansagi@dutchitchannel.nl; M: 06 23 53 03 99 of met Rob de Kleijnen (van RDKConnect) met wie wij samen het gala organiseren. E: awards@dutchitchannel.nl M: 06 40 23 68 03.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!