Witold Kepinski - 18 januari 2022

ITAM solutions en Mproof gaan fuseren

ITAM solutions en Mproof gaan fuseren image

IT-dienstverleners ITAM solutions en Mproof kondigen aan te fuseren en samen door te gaan onder de naam ITAM solutions BV. Met de fusie vergroten de bedrijven hun slagkracht in de markt en zetten zij een unieke propositie neer: een geïntegreerde IT Asset Management (ITAM) en IT Service Management (ITSM) dienstverlening. Opgeteld heeft het nieuwe bedrijf 48 medewerkers in dienst met een hoofdvestiging in Eindhoven en nevenvestigingen in Leiden en Singapore.

Het nieuwe ITAM solutions levert een 360° Service Suite voor Software & IT Asset Management, inclusief cloud assets, die klanten optimale controle geeft over hun software-uitgaven, functionaliteit en software lifecycle management. Het maakt toonaangevende IT Service Management diensten, inclusief beheersoftware en consultancy, voor iedereen bereikbaar.

De fusie stelt ITAM solutions in staat om zijn klanten en partners aantrekkelijke voordelen te bieden ten aanzien van schaal, capaciteit, continuïteit op de lange termijn, efficiency, en specialistische kennis. Het bedrijf vervult hiermee ook de wens om een aantrekkelijke werkgever te blijven voor jong en oud IT talent dat op zoek is naar een innovatieve werkomgeving met volop kansen en doorgroeimogelijkheden.

ITAM solutions heeft de ambitie om uit te groeien tot een internationaal begrip op de terreinen ITAM en ITSM.

Het bestuur zal worden geleid door Khalid Hafid als CEO. Gerben van Kesteren zal als CTO de technische kant begeleiden. Simone van Sambeek gaat zich toeleggen op Operational Excellence en business development, dat laatste samen met Derk van Wijk die ook de nieuwe CFO wordt.

SLTN Vierkant Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!