Wouter Hoeffnagel - 24 januari 2022

Dyanix neemt scanner service business over CSAM Health Group

Dyanix neemt scanner service business over CSAM Health Group image

Solutions provider Dyanix neemt de scanner service business over van het Zweedse CSAM Health Group. Dyanix beschikt al langer over een internationale servicestructuur, -resources en netwerk in Zweden en andere landen in de EMEA-regio.

"In lijn met onze nieuwe bedrijfsstrategie om onze business in de EMEA-regio te laten groeien en meer waarde toe te voegen aan onze huidige capture business, is de overname van de scanner service business van CSAM Health Group een strategische en geweldige kans om meer klanten in de Noordse regio te bereiken", aldus Jeroen Kant, Chief Strategy Officer bij Dyanix.

Ondersteuning bij digitale transformatie

Naast scannerhardware, -software en service-gerelateerde oplossingen biedt het bedrijf oplossingen die bedrijven ondersteunen bij hun digitale transformatie. Dyanix biedt ondersteuning in diverse sectoren, waaronder de zorg en lokale overheden. Het bedrijf levert klanten documentoplossingen, en ondersteunt hun bij het digitaal transformeren van hun activiteiten.

"We zijn zeker dat Dyanix de juiste thuishaven is voor onze scanning-business, en zij zullen onze klanten in Zweden voortaan ondersteunen met diensten van hoge kwaliteit", zegt Sverre Flatby, CEO van CSAM.

Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!