Wouter Hoeffnagel - 27 januari 2022

KPMG kiest SentinelOne voor cyber incident response-services

KPMG kiest SentinelOne voor cyber incident response-services image

Het Cyber Response Services-team van KPMG LLP (KPMG) zet het Singularity XDR-platform van SentinelOne in voor onderzoeken naar en en het versnellen van responses op cyberaanvallen. KPMG maakt ook gebruik van SentinelOne, leverancier van autonome endpoint security, om te beoordelen of klanten zijn gecompromitteerd.

"De omvang van de cyberincidenten die we tegenkomen, vereist een combinatie van leading technologie en strategische diensten om risico's effectief te beperken", zegt David Nides, Principal, KPMG. “Deze incidenten gaan gepaard met hoge druk, korte tijdlijnen en potentieel aanzienlijke financiële en reputatieschade. Het Singularity XDR-platform van SentinelOne helpt de identificatie van en reactie op geavanceerde dreigingen te versnellen.”

Risicobeperking, herstel en het terugdraaien van ransomware

Het KPMG Cyber Security Services-team is betrokken geweest bij veel van de meest spraakmakende cyber-inbreuken wereldwijd. KPMG kan SentinelOne's Singularity XDR-platform en Storyline Active Response (STAR)-technologie gebruiken in incident response-zaken. De AI-aangedreven technologie van SentinelOne biedt mogelijkheden voor risicobeperking, herstel en het terugdraaien van ransomware.

Sinds de overname door SentinelOne in 2021 van Scalyr, een cloud-scale data-analyticsplatform dat SentinelOne XDR aandrijft, maakt KPMG ook gebruik van de technologie om snel gegevens op te nemen, te correleren, te zoeken en actie op te ondernemen. Dit biedt direct inzicht in endpoints overal, op een centrale locatie.

Milliseconden

“Bij inbreuken gaat het om milliseconden. Incident response onderstreept het belang van het autonome platform van SentinelOne, dat zichtbaarheid, bescherming en responses biedt op machinesnelheid”, zegt Nicholas Warner, COO van SentinelOne. "Het is een eer dat we worden opgenomen in de incident response-capaciteiten van het KPMG Cyber Security Services-team. Hiermee worden wereldwijde organisaties in staat gesteld geavanceerde aanvallen te voorkomen en erop te reageren, door en met de experts die ze vertrouwen."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!