Witold Kepinski - 31 januari 2022

Onlogic gaat samenwerken met ISMOsys

Onlogic gaat samenwerken met ISMOsys image

OnLogic, fabrikant van industriële en robuuste computerhardwareoplossingen, heeft aangekondigd dat ze gaan samenwerken met ISMOsys (www.ismosys.com) om het bereik van hun portefeuille van computertoepassingen in heel Europa, India en daarbuiten uit te breiden.

ISMOsys zal de industriële, rugged, panel pc’s en servertoepassingen van OnLogic actief vertegenwoordigen, in heel Europa en India. Daardoor profiteert OnLogic van de expertise van ISMOsys op het gebied van het vertegenwoordigen van technologische pioniers in de regio. Daarnaast gaan zij OnLogic hardware aan ontwerpers, ingenieurs en projectmanagers aanbieden die zich voorbereiden op de toekomst.

"We zijn erg enthousiast over het uitbreiden van ons verkoopbereik met ISMOsys. Hun getalenteerde verkoopteam heeft een passie voor technologie. Hun consultatieve aanpak zal nieuwe klanten aanspreken die op zoek zijn naar toepassingen op de industriële pc en edge servermarkt," aldus Brett Mancini, OnLogic’s vice-president sales. "Ze zijn de ideale partner om OnLogic te vertegenwoordigen."

Nu OnLogic hardware deel uitmaakt van de ISMOsys-portefeuille geeft dat hun klanten de meerwaarde om elke technische uitdaging aan te pakken. ISMOsys zal OnLogic computertoepassingen onder de aandacht brengen bij hun klanten en ontwerppartners via hun lokaal, high-touch-model.

"OnLogic’s industriële computerhardware is een perfecte aanvulling op onze portefeuille. Zij bieden een robuust, betrouwbaar en zeer configureerbaar platform voor de creatie van een breed scala aan technologietoepassingen," aldus Roberto Blanco, directeur van ISMOsys. "Het industriële internet of things breidt zich steeds verder uit. OnLogic’s industriële gateways, endpoints en edge servers zijn precies de apparaten die onze klanten nodig hebben.”

Pax8 BW 29-05 tm 18-06-2023 Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023
Nutanix BW/BN 30-05 tm 15-06-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!