Witold Kepinski - 01 februari 2022

Ricoh neemt Axon Ivy AG over

Ricoh neemt Axon Ivy AG over image

Ricoh neemt Axon Ivy AG over in een stap die zijn mogelijkheden voor digitale procesautomatisering uitbreidt. Ricoh-klanten over de hele wereld zullen profiteren van innovatie op het gebied van softwareontwikkeling en snellere digitale transformatie na de overname door Ricoh van Axon Ivy en zijn befaamde platform voor digitale procesautomatisering, zo beweert Ricoh.

De overname geeft Ricoh-klanten directe toegang tot een krachtig, door de industrie erkend platform voor procesautomatisering en orkestratie met softwaremogelijkheden met low-code/no-code.

Axon Ivy, met hoofdkantoor in Zwitserland, kantoren in Oostenrijk, Duitsland en dochterondernemingen in de VS en Singapore, heeft meer dan twee decennia ervaring in het bouwen van softwareplatforms en -oplossingen om klanten te helpen hun digitale transformatiedoelen te bereiken.

Axon Ivy blijft onder haar bestaande naam opereren als een Ricoh-groepsbedrijf en alle medewerkers van Axon Ivy blijven behouden. Axon Ivy zal zijn klanten en partners hetzelfde serviceniveau blijven bieden als voorheen.

Bovendien zullen Axon Ivy-klanten direct toegang hebben tot Ricoh's wereldwijde bereik en brede portfolio van digitale diensten, ontworpen om een naadloze digitale werkplekervaring te bieden en organisaties te ondersteunen bij het realiseren van nieuwe innovaties, betere beveiliging en meer duurzaamheid door middel van technologie.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!