Wouter Hoeffnagel - 10 februari 2022

Okta plaatst KnowBe4 in top tien van zakelijke software

Okta plaatst KnowBe4 in top tien van zakelijke software image

KnowBe4, leverancier van 's werelds grootste security awareness training- en gesimuleerde phishingplatform, staat in de top-10 van snelst groeiende software-oplossingen. Dit staat in de achtste editie van het Businesses at Work rapport van Okta, aanbieder van een Identity and Access Management-platform dat wereldwijd door veel organisaties wordt ingezet.

In dit jaarlijkse rapport werpt Okta een diepgaande blik op hoe organisaties en mensen vandaag de dag werken. Het bedrijf neemt hiervoor het gedrag van werknemers en klanten onder de loep en kijkt naar de (software-)toepassingen en diensten die zij gebruiken om productief te zijn. KnowBe4 wordt in de top vergezeld door onder andere Microsoft 365, Salesforce en Zoom.

Collaboration- en security-tools populairste categorieën

KnowBe4 staat wereldwijd op nummer 9 in Okta's lijst van meest populaire apps, met een groei van maar liefst 56%. Uit het rapport komt naar voren dat collaboration- en security-tools de twee populairste categorieën zijn die via het Okta Integration Network worden ingezet. De categorie ‘security tools’ is met 31% gestegen en staat ook op de lijst van snelst groeiende apps.

“Door de wereldwijde toename van cyberaanvallen is het geen verrassing dat apps voor beveiligingstools het afgelopen jaar aanzienlijk zijn gegroeid”, zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “We zijn enorm enthousiast over het feit dat we opnieuw een toppositie hebben behaald in Okta's Businesses at Work rapport. Dit bewijst dat de vraag naar en de populariteit van KnowBe4's security awareness training- en gesimuleerde phishingplatform exponentieel toeneemt. Aangezien security awareness training steeds belangrijker wordt voor organisaties wereldwijd, kijken we ernaar uit en doen we er alles aan om ook in de toekomst op deze lijst van populaire apps te blijven staan.”

Het rapport van Okta is hier beschikbaar.

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!