Witold Kepinski - 25 februari 2022

Westcon Comstor distribueert Claroty CPS security toepassingen

Westcon Comstor distribueert Claroty CPS security toepassingen image

IT-distributeur Westcon Comstor heeft een nieuwe distributieovereenkomst getekend met Claroty, het beveiligingsbedrijf voor cyberfysieke systemen (CPS) in industriële, gezondheidszorg- en bedrijfsomgevingen. De samenwerking zal oplossingen van Claroty naar alle The Claroty Platform en Medigate by Claroty brengen , na de recente overname van het IoT-beveiligingsbedrijf voor de gezondheidszorg.

Nu een groeiend aantal bedrijven aan hun digitale transformatietraject begint en steeds meer IoT-toepassingen implementeert, is de behoefte aan een sterk beveiligingsarsenaal van cruciaal belang. IoT-assets zijn notoir moeilijk te detecteren en te beheren, waardoor het beperken van bedreigingen een grote uitdaging is. Oplossingen die activabeheer op afstand mogelijk maken, bedrijven in realtime waarschuwen voor kwetsbaarheden en de algehele operationele veerkracht vergroten, zijn een must om verbonden organisaties veilig te houden, aldus de distrubuteur.

Het Claroty Platform onthult en beschermt alle verbonden activa in industriële (OT/ICS), enterprise (IoT) en gezondheidszorg (IoMT) omgevingen – het Extended IoT (XIoT) – terwijl het de vroegste indicatoren van potentiële bedreigingen detecteert en mogelijk maakt. Met zeer flexibele en snelle implementatie-opties, een uitgebreid integratie-ecosysteem en robuuste API, integreert het platform naadloos met de bestaande technologiestacks van klanten en is het universeel compatibel met hun bestaande workflows, ongeacht schaal, architectuur of programmatische volwassenheid. Het platform is ook de enige oplossing in de branche met volledig geïntegreerde veilige externe toegang en mogelijkheden voor incidentbeheer op afstand die de hele levenscyclus van incidenten bestrijken.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 SLTN Vierkant
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!