Redactie - 21 maart 2022

Vlaardingen legt externe inhuur wederom in handen van Between

Vlaardingen legt externe inhuur wederom in handen van Between image

Na Europese aanbesteding heeft gemeente Vlaardingen Between opnieuw geselecteerd voor het uit handen nemen van de externe inhuur. In deze rol ontzorgt Between maximaal, zowel bij de zoekopdracht als bij de administratieve afhandeling. De raamovereenkomst heeft een duur van twee jaar, met de mogelijkheid deze twee keer te verlengen voor een periode van één jaar.

In gemeente Vlaardingen is het prettig wonen en werken door vele voorzieningen en bruisende activiteiten. Met een historische haven en monumentale panden ademt het authenticiteit. In Vlaardingen zijn veel vrijwilligers, verenigingen en culturele instellingen actief. Om daarnaast te kunnen doen wat nodig is voor de stad, worden tijdelijke medewerkers ingezet op het moment dat er behoefte is aan specifieke deskundigheid of capaciteit die intern niet beschikbaar is.

Grip op totale inhuurproces
Sinds 1 maart 2018 besteedt gemeente Vlaardingen (een deel van) het werkproces rondom externe inhuur uit aan Between. Met als doel tot een efficiënt, doelmatig en rechtmatig inhuurproces te komen. De intermediair is verantwoordelijk dat hoogwaardige, passende kandidaten worden geworven, voorgeselecteerd en aangeboden. Daarnaast zorgt zij ervoor dat de gemeente gevrijwaard blijft van financiële en juridische risico’s, die verband houden met de inzet van kandidaten. 

Gemeente Vlaardingen ziet het als meerwaarde dat Between een relevant en breed netwerk heeft, wat de kans op het plaatsen van een geschikte kandidaat vergroot. Geo van der Wilk, CCO HeadFirst Group licht toe: “In ons online platform Select staan duizenden professionals geregistreerd - zzp'ers en professionals in dienst van leveranciers - die eerder via ons opdrachten hebben uitgevoerd of interesse hebben in opdrachten bij onze opdrachtgevers. Daarnaast hebben we voor deze raamovereenkomst onze zusterorganisatie Staffing MS aangesloten als onderaannemer. Hiermee vergroten wij de toegang tot passende kandidaten voor gemeente-specifieke functies. Staffing MS bedient ruim 60 gemeentes en lokale overheidsorganisaties, waaronder de gemeentes Schiedam, Enschede en Woerden.”

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!