Witold Kepinski - 04 april 2022

NETGEAR en Exertis Pro AV bieden samen AV over IP toepassingen

NETGEAR en Exertis Pro AV bieden samen AV over IP toepassingen image

NETGEAR, marktleider op het gebied van netwerkproducten voor consumenten, bedrijven en serviceproviders, gaat een samenwerking aan met Exertis Pro AV, distributeur in de audiovisuele branche in Nederland, op het gebied van AV over IP-toepassingen. De samenwerking is voor beide partijen gebaseerd op het snelgroeiende landschap van AV over IP-toepassingen, waarbij netwerk- en audioproducten steeds vaker hand in hand gaan. Exertis Pro AV is daarom door NETGEAR gekozen om de distributie te verzorgen voor de audiovisuele branche.

De samenwerking verstevigt het portfolio van Exertis Pro AV en maakt de oplossingen van NETGEAR makkelijk beschikbaar voor de AV-branche in de Benelux. Hierbij biedt NETGEAR een speciale serie switches, de M4250-, M4300- en M4500-serie, krachtige, flexibele switches die speciaal ontworpen zijn voor AV over IP. En maakt Exertis Pro AV de stap naar AV over IP gemakkelijk en bruikbaar. Dit zorgt ervoor dat beide partijen ongeëvenaarde betrouwbaarheid, gemak en kwaliteit voor alle AV over IP-gerelateerde oplossingen kunnen bieden dankzij het partnership.

Samenwerking zorgt voor groter bereik in de audiovisuele branche
Exertis Pro AV is een Nederlandse leverancier van zakelijke communicatiemiddelen, collaboratieoplossingen, professionele AV en security- & netwerkproducten. NETGEAR werkt als fabrikant van netwerkswitches nauw samen met de audiovisuele markt en heeft daarom een speciale serie switches gemaakt voor AV-oplossingen. Sergio Mandes, Sales Manager Benelux bij NETGEAR: ”We zijn enorm blij met de samenwerking met Exertis Pro AV. We zien onze samenwerking als een waardevolle aanvulling op het kanaal doordat we een totaaloplossing kunnen bieden aan de audiovisuele integrator. We willen samen met Exertis Pro AV de handen ineenslaan om de “reis naar IP” zo makkelijk, betrouwbaar en betaalbaar mogelijk te maken voor de AV-integrator.”

Christ-Jan Beljaars, Sales en Marketing Directeur van Exertis Pro AV: “Door het toevoegen van NETGEAR AV over IP-oplossingen aan ons portfolio zijn we nog meer in staat om onze klanten te voorzien van een totaaloplossing. De flexibiliteit van de NETGEAR-oplossingen zorgt ervoor dat de switches praktisch altijd geschikt zijn voor de AV-projecten van onze klanten. Onze klanten zijn regelmatig op zoek naar flexibele, betrouwbare en gunstig geprijsde netwerkswitches. De NETGEAR AV over IP-oplossingen voldoen perfect aan deze vraag.”

Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023 IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12
Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!