Wouter Hoeffnagel - 13 april 2022

Tanium beschikbaar in Microsoft Azure Marketplace

Tanium beschikbaar in Microsoft Azure Marketplace image

Tanium is beschikbaar in de Microsoft Azure Marketplace, een online winkel die applicaties en services levert voor gebruik op Azure. Klanten kunnen Tanium rechtstreeks van de Marketplace kopen en inzetten. Dit vereenvoudigt de aanschaf en zorgt ervoor dat klanten de mogelijkheid hebben om de aankoop direct toe te passen op hun Microsoft Azure Consumption Commitments (MACC).

De Microsoft Azure Marketplace helpt bedrijven die op zoek zijn naar innovatieve, cloudgebaseerde oplossingen om in contact te komen met partners zoals Tanium, die kant-en-klare oplossingen hebben ontwikkeld voor Azure. Tanium-klanten wereldwijd kunnen nu gebruik maken van het Azure-cloudplatform voor het versnellen van hun beveiligingsstrategieën.

Convergentie van endpoint-beheer

"Tanium maakt Microsoft-omgevingen gezonder en veiliger door risico's voor klanten te verminderen en hun investeringen in Azure te beschermen", zegt Rob Jenks, SVP Corporate Strategy bij Tanium. “De industrie is bezaaid met point-oplossingen, maar Microsoft en Tanium maken samen een convergentie van endpoint-beheer mogelijk. Door het Tanium-aanbod uit te breiden en beschikbaar te maken in de Microsoft Azure Marketplace, bouwen we voort op onze toewijding aan excellente levering via de cloud en breiden we de aankoopopties voor klanten uit.”

Tanium helpt klanten hun investering in Microsoft-technologieën te maximaliseren door IT, Operations, Security en Risk te integreren in één enkel platform dat elk team, endpoint en elke workflow beschermt tegen inbraken. Alleen Tanium biedt uitgebreid inzicht op en in alle apparaten, een uniforme set besturingselementen en een gemeenschappelijke taxonomie voor één enkel gedeeld doel: kritieke informatie en infrastructuur op schaal beschermen.

"We zijn verheugd Tanium te verwelkomen op de Microsoft Azure Marketplace, waarmee onze partners toegang krijgen tot cloud-klanten over de hele wereld”, zegt Jake Zborowski, General Manager, Microsoft Azure Platform bij Microsoft Corp. "Azure Marketplace biedt kwaliteit en klasse aan wereldwijde vertrouwde partners met oplossingen die zijn getest om naadloos samen te werken met Azure.”

Fragmentatie van IT-industrie

De IT-industrie is gefragmenteerd door leveranciers die actief zijn in beperkte expertisedomeinen, elk met een labyrint van integratie-opties die het voor gebruikers moeilijk maken om op de hoogte te blijven van snelgroeiende oplossingen, deze onderling te beheren en gegevens te verzamelen en te analyseren om beslissingen te nemen. Tanium en Microsoft beheren de risico's over een reeks vectoren van cloud tot edge, waaronder detectie en inventarisatie, klantbeheer, operationele naleving, bescherming van gevoelige gegevens en actieve screening op cyberdreigingen.

Tanium is hier te vinden op de Microsoft Azure Marketplace.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!