Witold Kepinski - 13 april 2022

Matrix42 breidt team Benelux uit met Edwin Rijper

Matrix42 breidt team Benelux uit met Edwin Rijper image

Softwareleverancier Matrix42 heeft het team in de Benelux uitgebreid met Accountmanager Sales Benelux Edwin Rijper. Samen met Cees Broer (Area Sales Director Northern Europe) zal Rijper zich inzetten voor het realiseren van verdere groei in de Benelux.

Volgens Rijper (45) is de Digital Workplace Suite dé oplossing voor veel middelgrote organisaties in de Benelux die een efficiënte en veilige integratie tussen Enterprise IT Service-, Asset- en End Point Management willen.

“Het bedrijfsleven zit veelal in digitale transformaties en heeft behoefte aan één platform waar het gehele IT-landschap - van device tot cloud servers - geautomatiseerd wordt. Business gebruikers moeten simpel en veilig ondersteund worden. Ik kijk ernaar uit om mijn opgedane ervaringen in te zetten en een bijdrage te leveren aan het uitbreiden van het Matrix42-klantportfolio.”

Rijper heeft een lange staat van dienst en het totale digitale bedrijfslandschap is bekend terrein voor hem. Als consultant ondersteunde hij tientallen organisaties bij het realiseren van groei door ontwikkelingen in e-commerce, marketing en service management. “Ik heb een verbindende persoonlijkheid met een passie voor verbetering van samenwerkingen tussen techniek en mensen. Ik ga graag in gesprek met organisaties op het gebied van IT-management en Managed Service Partners om gezamenlijk een positief verschil te gaan maken.”

Groeien in de Benelux
Area Sales Director N-Europe Cees Broer is enthousiast over de uitbreiding van zijn team. “Ik heb in het verleden al samengewerkt met Edwin en weet over welke kwaliteiten hij beschikt. We willen met Matrix42 in 2022 grote stappen zetten en groei realiseren in de Benelux. Ik heb er alle vertrouwen in dat we samen onze bekendheid verder verbeteren en ons klantportfolio uitbreiden in Nederland en België.”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!