Redactie - 20 april 2022

Palo Alto Networks introduceert nieuwe flexibele SASE-oplossing

Palo Alto Networks introduceert nieuwe flexibele SASE-oplossing image

Terwijl bedrijven hun vestigingen heropenen, willen veel werknemers hybride blijven werken. Dit betekent dat organisaties nog niet precies weten hoeveel werknemers er wanneer op kantoor werken en hoeveel bandbreedte ze nodig hebben. De nieuwe Prisma SD-WAN van Palo Alto Networks biedt SD-WAN-licentie met bandbreedte-on-demand, waardoor organisaties flexibel zijn en makkelijk kunnen schalen, aldus de Amerikaanse security leverancier.

De huidige SD-WAN-oplossingen bieden een inflexibel bandbreedtemodel dat per locatie moet worden aangeschaft, aldus Palo Alto Networks. Als gevolg hiervan worden netwerkbeheerders geconfronteerd met operationele complexiteit die vaak leidt tot een overschot aan bandbreedte, wat meer kosten met zich meebrengt. Bovendien worden er vaak verschillende SD-WAN- en beveiligingsproducten gebruikt en organisaties gedwongen om een groot aantal leveranciers en producten aan elkaar te koppelen.

Next generation Palo Alto Networks Prisma SD-WAN biedt bandbreedte-on-demand

Palo Alto Networks Prisma SD-WAN is een next-generation SD-WAN die autonoom, geïntegreerd en veilig is omdat ze netwerkoperaties met behulp van AIOps- en ML-methodologieën automatiseert en vereenvoudigt, aldus de tech leverancier.

De nieuwe Prisma SD-WAN met SD-WAN-licentie met bandbreedte-on-demand is een abonnementen gebaseerd model voor Prisma SD-WAN en stelt klanten in staat de WAN-kosten tot 45% te verlagen. Klanten kunnen SD-WAN-abonnementen kopen die flexibel kunnen worden ingezet en eenvoudig geactiveerd kunnen worden met een add-on module voor Prisma Access. Bestaande verbruiksmodellen, zoals a-la-carte Prisma SD-WAN- en Prisma SASE-bundels, worden nog steeds ondersteund om ultieme flexibiliteit voor organisaties te garanderen.

"Palo Alto Networks Prisma SD-WAN blijft innoveren en levert nu een industrie-eerste SD-WAN-verbruiksmodel met bandbreedte on-demand," zegt Bob Laliberte, Principal Analyst bij ESG Research. "Dit stelt organisaties in staat om middelen per locatie te optimaliseren en biedt de flexibiliteit om een gepoolde bandbreedte voor uw SD-WAN-abonnement toe te wijzen, uit te breiden of te verkleinen om wendbaarheid te garanderen en kosten te minimaliseren."

Comstor BW 11 tm 17 dec 2023 Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!