Martijn Kregting - 27 april 2022

Strategisch partnerschap Agidens en Objective

Strategisch partnerschap Agidens en Objective image

Agidens en Objective kondigen een strategisch partnerschap aan om digitale softwareoplossingen te implementeren. Agidens zal de IT/OT-softwareoplossingen van Objective (MES, WMS en WFM) uitrollen in productiebedrijven in en buiten de Benelux om hun productie- en supply-chainactiviteiten naadloos te beheren en te optimaliseren.

Het strategische parterschap moet klanten van beide partijen meerwaarde bieden. Agidens' domeinexpertise in het implementeren van MOM-oplossingen in de proces automatiseringsindustrie moet in combinatie met Objective's aanbod in zowel de proces- als discrete industrie, zorgen voor een versterkte end-to-end waardepropositie van beide partijen voor bestaande en nieuwe klanten.

"De oplossingen van Objective zijn complementair aan ons huidige aanbod en versterken onze positie als Industrie 4.0-specialist in de procesautomatiseringsindustrie", stelt Hedwig Maes, CEO bij Agidens International. Toni Guillén, Sales en Partner Director bij Objective International, voegt daar aan toe dat Objective met de expertise van Agidens zijn poort-tot-poort oplossingen verder in de Benelux kan implementeren.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!