Martijn Kregting - 06 mei 2022

Netgear introduceert nieuwe AV-over-IP producten tijdens ISE

Netgear introduceert nieuwe AV-over-IP producten tijdens ISE image

Netwerkleverancier Netgear introduceert drie nieuwe AV-over-IP producten die getoond zullen worden op de jaarlijkse Integrated Systems Europe (ISE) beurs. De ISE vindt plaats in Barcelona van 10 tot 13 mei.

ISE 2022 is 's werelds grootste beurs op het gebied van AV en systeemintegratie. Grote technologische innovators en leveranciers tonen hier hun oplossingen en producten. Netgear demonstreert op de beurs haar volledige serie AV-switches, waaronder de 1G M4250-serie, 1G- en 10G M4300-serie en 100G M4500-serie. Daarnaast worden Netgear-switches tijdens de beurs gebruikt bij een aantal Pro AV Technology Partners.

Lokale vertegenwoordigers van de netwerkleverancier uit EMEA-landen, waaronder UK, Duitsland, Frankrijk, Benelux, Nordics, Italië en Spanje, zijn net als Netgears Pro AV Design Team aanwezig om oplossingen te demonstreren, hands-on advies te geven en aanbevelingen te doen voor implementaties.

Krachtige WiFi-oplossing

Een nieuw product is de WAX615, die het mkb en Managed Service Providers een krachtige WiFi-oplossing belooft, gebaseerd op de nieuwste WiFi 6 Release 2-technologie, die een twee keer hogere doorvoer levert dan WiFi 6 Release 1. Tegen een vergelijkbaare prijs met die van zijn voorganger. De WAX615 is backwards compatible met alle Netgear Insight Managed WiFi 5 en WiFi 6 Access Points, waardoor het een gemakkelijke drop-in upgrade is voor bestaande Insight-netwerken.

Ean andere productintroductie tijdens de beurs is de Netgear Engage Controller-applicatie, die voortborduurt op de grafische gebruikersinterface (GUI) voor AV die te vinden is in de M4250-serie managed switches en in twee nieuwe, kleinere M4250-desktopswitches voor gestroomlijnde installatie in een reeks ruimtebesparende applicaties.

De nieuwe Netgear M4250 AV Line Series-switches bieden een AV-georiënteerde GUI. De AV GUI verwijdert alle complexe menu's gevuld met geheimzinnig IT-netwerkjargon en biedt volgens Netgear een eenvoudige AV-vriendelijke benadering van switch-configuraties. Met deze gestroomlijnde workflow moeten AV-integrators en installateurs direct in projecten kunnen duiken, met het vertrouwen dat alle netwerkinstellingen correct zijn voor hun AV-toepassing.

Groeiende focus op AV-over-IP

De nieuwe producten zijn een vertaling van de groeiende focus van Netgear op de AV-over-IP markt, die het afgelopen jaar explosief is gegroeid doordat hoge kwaliteit, low latency video en audio distributie over een IP-netwerk heeft bijgedragen aan de schaalbaarheid en innovatie in de Pro AV-industrie.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!