Witold Kepinski - 24 mei 2022

SLTN wint twee Dutch IT-channel Awards en geeft een forse donatie aan Duchenne Parent Project

SLTN wint twee Dutch IT-channel Awards en geeft een forse donatie aan Duchenne Parent Project image

SLTN heeft twee Dutch IT-channel Awards gewonnen die op donderdag 19 mei feestelijk werden uitgereikt in Studio 21 in Hilversum. Daarnaast doneert SLTN een bedrag van 10.000 euro aan het Duchenne Parent Project. SLTN CEO Eugene Tuijnman overhandigde deze cheque samen met Frans Vertregt, managing director Dutch IT Channel.

SLTN won twee Dutch IT-channel Awards! De eerste award betrof de “Datacenter Services Innovator of the Year Award”. SLTN won deze award vanwege zijn innovatieve business case bij de gemeente Amersfoort, die aanvankelijk beschikte over een storage- en compute-omgeving die de gemeente zelf operationeel beheerde. Toen deze complexe omgeving aan vernieuwing toe was, besloot Amersfoort de ICT voortaan onder te brengen bij een externe partij. Gemeente Amersfoort heeft inmiddels een vernieuwd platform op basis van HPE-technologie in het eigen datacenter waar SLTN die, middels haar managed services, het beheer uitvoert. Deze intensieve samenwerking zal in de toekomst overgaan in een volledige regiefunctie.

Ten tweede werd de Dutch IT-channel PA (Personal Assistant) of the Year Award uitgereikt aan Tanja Westenborg, die werkzaam is bij SLTN als PA voor de CEO en CFO van SLTN. Haar internationale ervaring, doorzettingsvermogen en punctualiteit komen goed van pas bij SLTN, dat zowel autonoom als door overnames al vele jaren hard groeit. De perfectionist Westenborg, die volgens kenners altijd klaar staat voor haar manager, wordt geprezen als 'een uitmuntende PA', onder meer vanwege haar '7x24 always on mentaliteit' en verantwoordelijkheidsgevoel.

Duchenne Parent Project

SLTN CEO Eugene Tuijnman kondigde tijdens de Dutch IT-channel Awards aan een financiële bijdrage van 10.000 euro te leveren aan het Duchenne Parent Project. Dutch IT Channel, SLTN en andere donateurs zijn geraakt door de verhalen van Duchenne patiënten en betrokken families. Iedereen kan via een speciale actiesite van Duchenne Parent Project een steentje bijdragen. Elke euro die wordt gestort, gaat naar onderzoek of naar het verbeteren van het leven van Duchenne patiënten.

Duchenne is een ernstige erfelijke spierziekte die bijna altijd bij jongens en mannen - maar soms ook bij meisjes en vrouwen - voorkomt. De spieren worden steeds verder aangetast en verzwakt, waardoor de meeste patiënten al vanaf hun kinderjaren afhankelijk worden van een rolstoel. Hoewel de levensverwachting is toegenomen, zijn er nog steeds veel mensen met Duchenne die geen 30 jaar worden. Wereldwijd heeft 1 op de 5000 jongens de ziekte, in totaal meer dan een kwart miljoen mensen. In 30 tot 40 procent van de gevallen hebben de patiënten niet alleen een spierziekte maar ook leer- en gedragsproblemen.

Donaties zijn nog steeds welkom.

https://duchenne.nl/

AWS Summit Amsterdam tm 30 mei 2023 Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!