Redactie - 01 juni 2022

Unit4 neemt Scanmarket over

Unit4 neemt Scanmarket over image

Unit4 heeft een definitieve overeenkomst getekend voor de overname van Scanmarket. Dit is een wereldwijde aanbieder van cloudgebaseerde Source-to-Contract (S2C)-software. Dankzij de overname van deze in Denemarken gevestigde en niet-beursgenoteerde onderneming kan Unit4 nu een geïntegreerd Source-to-Pay (S2P)-traject aanbieden dat door haar bestaande ERP- en Procure-to-Pay (P2P)-oplossingen wordt ondersteund.

De oplossingen van Scanmarket vormen volgens Unit4 een aanvulling op de functionaliteit voor transactionele inkoop (P2P) van het bedrijf en bieden de nieuwste strategische mogelijkheden voor onder andere sourcing, uitgavenanalyses, leveranciersbeheer en levenscyclusbeheer voor contracten. Klanten van Scanmarket zijn onder meer Emirates Flight Catering, NatWest, ISS Facility Services, MacMillan Cancer Support en Kärcher.

De overname draagt volgens Unit4 niet alleen bij aan zijn groeiambities, maar betekent ook een substantiële investering in de al bestaande ERP-oplossing. Klanten kunnen daarmee diepgaander inzicht verwerven in hun uitgaven en leveranciers, contracten effectiever beheren en kosten besparen op hun inkopen. Als laatste wordt ook de klantenervaring hierdoor verbeterd.

De overnamevoorwaarden zijn niet bekendgemaakt.

Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!