Redactie - 08 juni 2022

Tanium lanceert Technology Partner Program

Tanium lanceert Technology Partner Program image

Tanium maakt het voor technologiepartners eenvoudiger om de kracht van zijn Converged Endpoint Management (XEM)-platform te benutten met het nieuwe Technology Partner Program. Als onderdeel van dit programma kunnen partners - naast andere Tanium-oplossingen, documentatie, ondersteuning, technische validatie en co-marketingmogelijkheden - gebruikmaken van Tanium's API die toegang biedt tot real-time endpoint data vanuit de gehele IT-infrastructuur.

“Klanten blijven standaardiseren op het Tanium XEM-platform. Hierdoor zien we in de partnergemeenschap een toenemende vraag naar een programma dat geïsoleerde point solutions samenbrengt in één ‘bron van waarheid’”, zegt Michael Martins, Vice President of Technical Partnerships and Alliances bij Tanium. “Ons partnerprogramma is ontworpen om partners op grote schaal waarde te bieden en real-time, kwalitatieve endpoint-gegevens van alle apparaten en omgevingen te leveren, om gelijke tred te houden met het alsmaar groeiende dreigingslandschap.”

Het Technology Partner Program wordt beschikbaar gesteld via de nieuwe Tanium Developer Portal. Dit speciaal hiervoor ontwikkelde portal biedt middelen voor partners om op een efficiënte manier krachtige integraties te bouwen. De engineers van Tanium staan klaar om elke voorgestelde integratie grondig te beoordelen om kwaliteit en goede integratieresultaten te garanderen. Het gelaagde model van het programma - bestaande uit de niveaus ready, set, en go - biedt Tanium-partners diverse voordelen en de mogelijkheid om te groeien naarmate hun integraties door adoptie volwassener worden.

Kate Kuehn, Senior Vice President of Alliances bij vArmour: “Het zijn van Tanium-technologiepartner geeft ons een duidelijk voordeel in de markt door ons meer waarde te laten leveren aan onze klanten. Security en compliance mogen geen bijzaak zijn. Integratie met Tanium verbetert de gebruikerservaring. De nauwkeurige, tijdige data die worden gebruikt in vArmour's Relationship Cloud, geeft gemoedsrust. Het programma biedt spannende nieuwe kansen, en we kijken uit naar wat de toekomst ons brengt.”

Voor meer informatie en om te beslissen welke aanpak geschikt is voor uw organisatie, gaat u naar de Technology Partner Program Guide. Hier kunt u zich aanmelden om aan de slag te gaan.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!