Redactie - 11 juni 2022

Salesforce voert humanitaire inspanningen voor bevolking Oekraïne op

Salesforce voert humanitaire inspanningen voor bevolking Oekraïne op image

Salesforce voert humanitaire inspanningen voor bevolking Oekraïne op. Dit meldt de CRM en cloud specialist op zijn website.

Salesforce meldt: "Terwijl de oorlog in Oekraïne voortduurt met zijn hartverscheurende impact op het moedige Oekraïense volk en hun dierbaren over de hele wereld, blijven we onze humanitaire inspanningen in de regio steunen.

Samen met onze medewerkers en partners hebben we nu meer dan $ 5 miljoen USD gedoneerd om in basisbehoeften te voorzien, vluchtelingen te ondersteunen en de voedselzekerheid in Oekraïne en aangrenzende landen te verbeteren - in samenwerking met onze kernpartners, waaronder World Central Kitchen, UNHCR (het VN-vluchtelingenbureau ), het Internationale Comité van het Rode Kruis en RefugeeForce. We moedigen onze medewerkers aan om te blijven doneren aan onze vertrouwde non-profitpartners en Salesforce zal deze donaties blijven aanvullen.

In maart zijn we een samenwerking aangegaan met Flexport.org om het equivalent van een vliegtuiglading aan benodigdheden, waaronder ziekenhuisbedden, medische kits en schoolbenodigdheden, naar Oost-Europa te sturen.

Bovendien ondersteunt Salesforce-technologie meer dan 30 humanitaire organisaties in de regio, waaronder het Poolse Rode Kruis.

Onze harten blijven bij de mensen van Oekraïne en hun dierbaren terwijl ze ongelooflijke tegenspoed doorstaan. We zullen actie blijven ondernemen om degenen die getroffen zijn door deze tragische gebeurtenissen te ondersteunen."

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!