Redactie - 14 juni 2022

UiPath en Adobe gaan samenwerking aan voor automatisering van documentprocessen

UiPath en Adobe gaan samenwerking aan voor automatisering van documentprocessen image

UiPath heeft bekendgemaakt dat het automatiseringsplatform van UiPath is geïntegreerd met de oplossingen van Adobe voor het genereren van digitale documenten en elektronische handtekeningen. De integratie met Adobe Document Services en Adobe Acrobat Sign stelt organisaties volgens UiPath in staat om hun documentprocessen volledig te automatiseren. 

Door het transformeren van handmatige processen in volledig gedigitaliseerde ervaringen stellen UiPath en Adobe organisaties in staat om processen voor medewerkers en klanten te versnellen en te vernieuwen. De integraties bieden volgens UiPath de mogelijkheid om documenten sneller te genereren en te ondertekenen, de verwerking van documenten te automatiseren en betrouwbare, schaalbare en veilige automatiseringstoepassingen te ontwikkelen.

Volgens UiPath hebben klanten de behoefte aan een eenvoudige, betaalbare en veerkrachtige oplossing die geen complexe infrastructuur of wijzigingen van hun applicaties vereist. Klanten weten volgens UiPath dat Adobe al decennialang de beste tools en diensten aanbiedt voor het genereren, bewerken en beheren van documenten. De belangstelling van bedrijven voor snellere documentprocessen blijft groeien. De integratie van de oplossingen van UiPath en Adobe biedt de mogelijkheid om op eenvoudige wijze te beginnen met automatiseren of bestaande automatiseringstrajecten voort te zetten. Klanten kunnen hun automatiseringstapplicaties verder ontwikkelen en opschalen.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!