Redactie - 15 juni 2022

Bizzomate wordt Mendix ISV-partner

Bizzomate wordt Mendix ISV-partner image

Bizzomate, specialist in software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, kondigt aan dat het een officiële Mendix Independent Software Vendor (ISV) Partner wordt. Samen gaan beiden partijen Stageplanner, een oplossing voor het snel en efficiënt plannen van zorgstages in de markt zetten.

Het Mendix ISV Programma stelt partners in staat hun expertise over een sector te gebruiken om business-applicaties te bouwen die ze als SaaS-oplossing in de markt kunnen zetten. Het programma biedt de ideale hulpmiddelen om hoogwaardige, complexe, maar toch flexibele software-oplossingen te bouwen die afgestemd zijn op de klantwensen.

Bijdrage leveren aan een oplossing voor gebrek aan verpleegkundigen
Via het ISV-programma maakt Bizzomate het met Stageplanner eenvoudiger voor organisaties om studenten stages te bieden op basis van hun voorkeuren. Daardoor werken ze met meer plezier en blijven ze langer in de sector actief. Zo wordt een bijdrage geleverd aan het oplossen van een steeds groter wordend maatschappelijk probleem: het groeiende tekort aan zorgpersoneel in Nederland.

Stageplanner bevat een flexibele roosterautomaat die automatisch de beste planning genereert. Handmatig plannen wordt daarmee grotendeels overbodig. Studenten kunnen enige weken voor hun stage begint, doorgeven op welke afdeling ze graag stage willen lopen. Stageplanner koppelt hun persoonlijke voorkeuren vervolgens aan de juiste afdeling.

Het dashboard in Stageplanner laat ook de uitval van studenten per afdeling zien. Zo kan er indien nodig op tijd worden ingegrepen. Ook afdelingen worden efficiënter ondersteund en krijgen hun formatieverdeling en dienstrooster door Stageplanner beter sluitend.

Stageplanner is van grote betekenis voor zowel studenten als managers in organisaties die moeite hebben met het rondmaken van hun planningen. Dit geldt voor de gezondheidszorg maar ook voor andere sectoren waarin veel afdelingswisselingen plaatsvinden van studenten of medewerkers. Dankzij de Mendix-functionaliteit is Stageplanner eenvoudig aan te passen, is er een snelle time-to-value en is eenvoudige integratie met andere systemen mogelijk.

Herbert Lebens, product owner van Stageplanner bij Bizzomate: “We zijn blij dat we nu officieel Mendix ISV-partner zijn geworden. Het Mendix-platform stelt ons in staat direct waarde toe te voegen voor onze klanten in de zorgsector. Samen met onze partners hebben we het planningsproces rondom stages tot op het kleinste detail geanalyseerd. Door deze processen zo goed mogelijk mogelijk te verwerken in de Stageplanner-applicatie is deze nu van grote meerwaarde voor elk stagebureau in de zorg.”

Jason Enzweiler, Director ISV Program bij Mendix, geeft aan: "Dankzij het Mendix ISV Partner-programma kan Bizzomate snel en flexibel innovatieve oplossingen bouwen voor de gezondheidszorg. We zijn trots dat we Bizzomate kunnen verwelkomen als nieuwe partner in ons ISV-programma en we zijn overtuigd van de maatschappelijke impact die het partnership via Stageplanner gaat leveren voor zorgorganisaties.”

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!