Redactie - 16 juni 2022

ThoughtSpot en Matillion gaan partnership aan

ThoughtSpot en Matillion gaan partnership aan image

ThoughtSpot en Matillion hebben een partnership gesloten. Door de samenwerking kunnen bedrijven templates voor datamodellen en live analytics gebruiken om datateams binnen enkele minuten te voorzien van de nieuwste inzichten. Organisaties kunnen ThoughtSpot SpotApps en kant-en-klare oplossingen voor specifieke use cases benutten om sneller waarde te genereren en gebruikers toegang te geven tot de data die ze nodig hebben.

Vrijwel ieder bedrijf heeft moeite zijn dynamische, verspreide en diverse data om te zetten in inzichten en deze vervolgens om te zetten naar acties. De datapijplijnen die in het afgelopen decennium zijn gebouwd, bieden niet de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid die moderne organisaties nodig hebben. Vaak worden de data voordat deze naar de cloud worden verplaatst, handmatig geëxtraheerd en geprepareerd. Een code-intensief proces dat complex en tijdrovend is. Dit wordt nog complexer door ingewikkelde analytics-platformen die diepgaande kennis vereisen om inzichten uit cloud-data te halen.

Datateams moeten hun hele organisatie snel kunnen transformeren en in staat stellen data te analyseren om aan de zakelijke eisen te voldoen. Gezamenlijk verminderen ThoughSpot en Matillion de benodigde ontwikkeltijd om datapijplijnen te bouwen en nieuwe gebruiksscenario's voor analytics te introduceren, waardoor zakelijke gebruikers gemakkelijk toegang krijgen tot data en data-engineers zich kunnen richten op complexere dataprojecten.

De low-code/no-code ELT-sjablonen van Matillion via Shared Jobs bieden gebruikers een cloud-native oplossing om data uit elke bron te extraheren, migreren en transformeren, terwijl ThoughtSpot het voor iedereen mogelijk maakt deze data te analyseren door middel van search en AI. Met Matillion kunnen gebruikers van ThoughtSpot data rechtstreeks naar hun data cloud-platform verplaatsen en deze snel voorbereiden voor analyse. Zodra de data beschikbaar zijn, maakt het SpotApp-configuratieproces van ThoughtSpot het gemakkelijk om binnen enkele seconden nieuwe Live Analytics use cases te creëren. Met SpotApps is het eenvoudig aan de slag te gaan met use case-sjablonen voor de meest voorkomende SaaS-applicaties zoals ServiceNow, HubSpot, Okta, Google Analytics en met kant-en-klare op ThoughtSpot Modeling Language (TML) gebaseerde werkbladen, tabellen en Liveboards.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!