Martijn Kregting - 17 juni 2022

TIE Kinetix lanceert nieuwe versie PDF e-facturatie oplossing

TIE Kinetix lanceert nieuwe versie PDF e-facturatie oplossing image

TIE Kinetix, aanbieder van het FLOW-platform voor elektronische documentuitwisseling, heeft een nieuwe versie van zijn PDF e-facturatieoplossing geïntroduceerd: PDF-2-FLOW. De oplossing waarvoor geen implementatie meer nodig is, biedt leveranciers in het mkb volgens Tie Kinetix een eenvoudigere manier om aan de toenemende e-facturatieverplichtingen te voldoen. Er is ook een nieuwe portaalomgeving geïntroduceerd, compleet met een aantal nieuwe functies, zoals uniforme rapportage.

Met de lancering van PDF-2-FLOW Wil Tie Kinetix naar eigen zeggen inspelen op het gebrek aan handige, goedkope e-facturatieoplossingen voor leveranciers in het mkb en een toenemende vraag van bestaande gebruikers om de functionaliteiten van de oplossing uit te breiden.

Met het nieuwe ontwerp komt een portaalomgeving in de cloud beschikbaar, die toegankelijk is via een beveiligde login. Hiermee moet een einde komen aan de lokale installatie en opslag die voorheen vereist waren voor het gebruik van de oplossing. Gebruikers kunnen nu native PDF-facturen in de portal uploaden met een eenvoudige drag-and-drop actie. Verder stelt de nieuwe PDF-2-FLOW-rapportage gebruikers in staat de afleverstatus van hun uitgaande facturen te volgen, fouten op te sporen en het gebruik te monitoren.

Mijlpaal

TIE Kinetix noemt de nieuwe PDF-2-FLOW oplossing een belangrijke mijlpaal, aangezien het bedrijf zijn online dienstenaanbod via de webshop blijft opschalen en tegelijkertijd de ondersteunings- en maatwerkkosten tot een minimum probeert te beperken. Net als met PDF-2-FLOW streeft het bedrijf ernaar in de nabije toekomst aanvullende oplossingen te standaardiseren en beschikbaar te maken in hun online winkel. Nieuwe klanten kunnen PDF-2-FLOW online aanschaffen met directe toegang. Voor bestaande klanten zijn er migratiemogelijkheden.

"Het is onvermijdelijk dat steeds meer kleine en middelgrote leveranciers e-facturen moeten gaan versturen," zegt Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix. "We zijn verheugd om de lancering van de nieuwe PDF-2-FLOW oplossing officieel aan te kondigen, omdat de oplossing nu volledig is afgestemd op de eindgebruiker. De nieuwe portaalomgeving is modern, makkelijk in gebruik, eenvoudig toegankelijk en biedt een duidelijk overzicht van uitgaande facturen."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!