Martijn Kregting - 21 juni 2022

VVDN ontvouwt groeiplannen voor Europese markt

VVDN, wereldwijd actief als leverancier van product engineering, productie, digitale diensten en oplossingen, wil in Europa uitbreiden. Het bedrijf is al aanwezig in de VS, Canada en de APAC-regio. De ambities voor Europa omvatten het behalen van een omzet van 500 miljoen dollar in de komende drie jaar.

VVDN stelt Europese OEM's en merken te willen helpen hun technologische kloof op gebieden zoals 5G, Telecom, Datacenter, Networking & Wi-Fi, Vision, Automotive, EV en Cloud te dichten. VVDN claimt veel intellectuele eigendommen in deze domeinen te hebben, waardoor klanten zowel op schaal als snelheid kunnen werken door de acceptatie van technologie te versterken.

Groeistrategie

De aankondiging van de uitbreiding van VVDN in Europa maakt deel uit van de groeistrategie van VVDN en zal worden geleid door multidisciplinaire teams. Aangezien Europa een sterk groeigebied is voor VVDN, zal het bedrijf blijven investeren in het verder versterken van zijn aanwezigheid in Europa door lokale engineeringteams en businessteams op te richten en dichter bij de klanten te staan.

“We zien de Europese 5G-markt als een enorm groeipotentieel", stelt Nitin Jain, VP Business Development 5G & Datacenter, Europa. "Met de sterke positie van VVDN in het 5G-ontwerp, het aanbieden van testdiensten op oRAN RU en DU, samen met onze Fronthaul, L1 Low PhY en High PHY IP's, kunnen we OEM's, telco's, test- en meetbedrijven helpen door de complexiteit van 5G-productontwerp, ontwikkeling en fabricage."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!