Redactie - 25 juni 2022

Zscaler kondigt Posture Control-oplossing aan

Zscaler kondigt Posture Control-oplossing aan image

Zscaler heeft een nieuwe Posture Control-oplossing aangekondigd. Deze oplossing is ontworpen om een uniforme Cloud-Native Application Protection Platform (CNAPP)-functionaliteit te leveren en cloud-workloads te beveiligen. De oplossing is geïntegreerd in de Zscaler Zero Trust Exchange en maakt het voor DevOps- en beveiligingsteams mogelijk om risico’s in cloud-native applicaties eerder in de ontwikkelingslifecycle te prioriteren en verhelpen. De volledige agentless oplossing gebruikt machine learning om verborgen risico’s en andere schadelijke kwetsbaarheden in de cloud-stack bloot te leggen.

Veel bedrijven gebruiken volgens Zscaler tientallen point solutions voor hun beveiliging om volledig gedekt te zijn tegen cyberdreigingen. Deze tools opereren echter vaak in silo’s en zijn niet geïntegreerd. Dit leidt tot gebrek aan inzicht, gaten in de beveiliging en frictie tussen cross-functionele teams. Vanwege het dynamische karakter van de cloud bestaan beveiligingsrisico’s tegenwoordig echter uit een combinatie van meerdere complexe problemen die met elkaar verbonden zijn over meerdere lagen. Om deze risico’s aan te pakken, moeten beveiligingsteams een geconsolideerd platform hebben dat risico’s in alle cloudomgevingen prioriteert.

Om te voldoen aan de schaal en snelheid die nodig zijn voor cloud-native applicatie-ontwikkeling, hebben organisaties een uniforme aanpak nodig die de gehele Continuous Integration and Continuous Delivery (CI/CD) levenscyclus omvat, en naadloos integreert met developer en DevOps-workflows. Organisaties hebben een vereenvoudigde architectuur nodig die problemen in multi-cloudomgevingen correleert om beveiligingsrisico's met hoge prioriteit beter te kunnen identificeren en eerder in het ontwikkelingsproces te herstellen.

De nieuwe Posture Control-oplossing van Zscaler bouwt voort op de beveiligingsmogelijkheden van de bewezen Workload Protection-oplossing van Zscaler, die is ontworpen om cloud-applicaties tijdens runtime te beveiligen. Geïntegreerd met de Zscaler for Workloads-service, worden de Posture Control-oplossing en Workload Protection gecombineerd om de ontwikkeling en runtime-beveiliging van cloud-native en VM-gebaseerde applicaties te verenigen. De Posture Control-oplossing biedt uitgebreide dekking van alle cloudomgevingen in een eenvoudig overzicht en uniform datamodel, zodat beveiligings-, IT- en DevOps-teams cloud-apps kunnen beveiligen zonder de ontwikkelingsprocessen te verstoren.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!