Witold Kepinski - 08 juli 2022

Oracle ontvangt Ukraine Peace Prize

Oracle ontvangt Ukraine Peace Prize image

Oracle heeft de Ukraine Peace Prize ontvangen. Deze vredesprijs is ingesteld door de regering van Oekraïne waarbij Oracle wordt bedankt voor zijn hulp bij het bewaren en beschermen van overheidsregisters en data.

Het Ministerie van Digitale Transformatie van Oekraïne meldt dat de prijs door zijn team aan Oracle-vertegenwoordigers is uitgereikt na afloop van de Oekraïne Herstelconferentie in Lugano, Zwitserland.

Aan het het begin van de grootschalige oorlog van Rusland in Oekraïne was Oracle een van de eersten die alle activiteiten in de Russische Federatie stopte. Oracle ondersteunde Oekraïne, hielp bij het migreren van verschillende registers en kritieke databases naar een veilige plek en maakte een back-up zodat data niet verloren ging. "Hierdoor slaagde onze staat erin in oorlogstijd te blijven functioneren. Het bedrijf leverde Oekraïne gratis diensten ter waarde van meer dan 3 miljoen dollar", zo meldt het Ministerie van Digitale Transformatie van Oekraïne.

"We zijn dankbaar voor de steun van een van 's werelds toonaangevende technologiegiganten en het plannen van nieuwe manieren van samenwerking binnen het digitale lend-lease programma", zo meldt het ministerie.

Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10 SLTN Vierkant
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!