Redactie - 09 juli 2022

Connectyx AB is nu een onderdeel van ORdigiNAL

Connectyx AB is nu een onderdeel van ORdigiNAL image

Connectyx AB, aanbieder van intergratie software, is nu een onderdeel van ORdigiNAL. Connectyx ontwikkelt connectors voor de Kofax applicaties eCopy Sharescan en AutoStore en Drivve Image van LRS. "Deze overdracht versterkt onze positie als leverancier van end-to-end oplossingen voor documentworkflow, waarbij mensen en activiteiten worden gekoppeld aan bedrijfsapplicaties", zo meldt ORdigiNAL op zijn website.

Betrokken partijen kijken uit naar de integratie van Connectyx in het bestaande portfolio van workflowoplossingen, zoals Dr Connect, waardoor het voor organisaties zo eenvoudig mogelijk wordt om documenten en formulieren snel te converteren naar formaten die rechtstreeks worden aangeleverd in bedrijfsapplicaties of documentmanagementsystemen (DMS).

De synergie van Dr Connect en Connectyx moete de combinatie in staat stellen meer mensen en organisaties te bedienen met een efficiënte documentworkflow. "Onze partners en hun eindgebruikers verzekeren we van systematische oplossingen voor documentautomatisering, ongeacht de bron en bestemming", aldus ORdigiNAL.

“Wij kijken er erg naar uit om de Connectyx-oplossingen in ons portfolio op te nemen en heten de partners en hun eindgebruikers van harte welkom bij ORdigiNAL”, aldus Dennis Stuivenberg, Head of Print,-Capture- & Document Workflow Division bij ORdigiNAL. “Met deze overname vergroten we onze voetafdruk in de wereld van Document Automation Solutions en stellen we toekomstige oplossingen veilig voor al deze eindgebruikers die hun documenten direct op de juiste bestemming willen opslaan op een veilige en efficiënte manier en dat maakt ons trots.”

Gartner BW start 5 juli tm 4 nov 2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!