Redactie - 11 juli 2022

Cloudian werkt samen met Vertica

Cloudian werkt samen met Vertica image

Cloudian heeft een samenwerking aangekondigd met: Vertica, een Micro Focus onderdeel, die organisaties een public cloud gebaseerde moderne datawarehousing-oplossing biedt, on-premises, voor het veilig beheren van hun AI/ML en andere analytische werkzaamheden die achter hun firewall plaatsvinden.

Vertica's aanbod van compute- en storage scaling van haar onderliggende analytische database stelt klanten in staat om Cloudian's HyperStore native S3-compatibele objectopslag te gebruiken als enige plek om al hun gegevens in op te slaan. Hierdoor kunnen gebruikers profiteren van de vele voordelen van HyperStore. Zo ontvangen zij schaalbaarheid op exabyte-niveau, beveiliging op strategisch niveau.

Datawarehouse- en data lake omgevingen groeien enorm snel, doordat analytics use cases zoals AI/ML, de groei van datasets op petabyteschaal stimuleren. Deze groei vindt niet alleen plaats in public clouds, maar ook in datacenters van ondernemingen. Dit komt omdat organisaties lokaal analysetoepassingen willen uitvoeren op hun gegevens, in plaats van in public clouds omdat de prestaties, de beveiliging, en de gegevenssoevereiniteit beter zijn.

Daarnaas biedt Cloudian's HyperStore data repository of lake voor Vertica-omgevingen: 

Drop-in integration: Naadloze cloud integration met Vertica door de mogelijkheid om S3 te gebruiken als de belangrijkste opslagplaats voor de hybride cloud. • Modular, limitless elasticity: Begin met drie goedkope nodes en breid eenvoudig uit door apparaten aan het cluster toe te voegen zonder de analyseworkloads te verstoren.

Multi-tenancy: Sta meerdere gebruikers toe om gegevens te analyseren die zich op een enkel, gedeeld data lake of datawarehouse bevinden, zonder afbreuk te doen aan de beveiliging, en met de mogelijkheid tot multi-tenant facturering, metingen en quality of service (QoS)-controles.

Hybrid-cloud readiness: Gebruik policy based tools om gegevens te repliceren of over te zetten naar AWS, Google Cloud Platform, Microsoft Azure of een ander HyperStore-cluster voor offsite noodherstel, capaciteitsuitbreiding, of gegevensanalyse in de cloud. • Data resiliency: Krijg tot wel 14 nines aan veerkracht samen met admin defined opslagbeleid voor een implementatie op basis van replicatie- of wiscodering.

Ransomware protection: Voorkom via S3 Object Lock dat malware gegevens kan versleutelen. Zo kan een niet-versleutelde back-up snel en eenvoudig worden hersteld zonder losgeld te hoeven betalen. Daarnaast voldoet u hiermee aan alle wettelijke bewaarplichten. Cloudian werkt samen met Vertica om on-premises datawarehouse-platform te leveren op S3 Data Lake.

Military-grade security: Beveilig uw gegevens verder met functies zoals secure shell, geïntegreerde firewall, RBAC/IAM-toegangscontrole, AES-256 server-side-encryptie voor data in rust en SSL voor data in transit. Ontvang daarnaast een certificering met betrekking tot de strengste veiligheidseisen van de overheid.

Cloud

 

"Omdat bedrijven analysetoepassingen op locatie willen gebruiken om meer inzicht te krijgen in de gegevens die daar zijn opgeslagen, is een moderne opslaginfrastructuur van cruciaal belang", zegt Jeff Healey, vice-president marketing van de Vertica Product Group bij Micro Focus. "Door samen te werken met Cloudian stellen we onze klanten in staat te profiteren van een toonaangevend objectopslagplatform en de waarde van hun digitale activa te maximaliseren." "In de afgelopen twee jaar heeft Cloudian een reeks nieuwe oplossingen geïntroduceerd om de moderne applicatie-eisen van organisaties te ondersteunen", vertelt Jon Toor, chief marketing officer van Cloudian. "Met data gravity en datasoevereiniteit die de overgang naar hybride cloudmodellen stimuleren, combineert de Cloudian-Vertica-oplossing alle voordelen van cloudgebaseerde datawarehouses met de beveiliging, controle en andere voordelen van het achter de firewall houden van hun gegevens."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!