Redactie - 14 juli 2022

Ricoh Nederland verhuist naar Campus Hambaken in Den Bosch

Ricoh Nederland verhuist naar Campus Hambaken in Den Bosch image

Ricoh Nederland verhuist per 1 maart 2023 naar een nieuw kantoorgebouw aan de Hambakenwetering 1, te ‘s-Hertogenbosch. Het nieuwe kantoor Campus Hambaken maakt onderdeel uit van Campus Offices, eigenaar en exploitant van kantoorcampussen op zes locaties in Nederland.

Onlangs is de huurovereenkomst ondertekend door Bob van Heyningen (foto), CEO van Ricoh Nederland, Pim Trommelen, Commercial Director van Campus Offices en Christiaan Huijg, Managing Director van Campus Offices. Campus Hambaken is een plek waar collega’s samenkomen en biedt gemeenschappelijke ruimtes om te ontmoeten, te sporten en te ontspannen.l

De verhuizing naar Campus Hambaken is een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Ricoh Nederland. Het voorgaande pand liep 10 jaar geleden voorop met het ‘nieuwe werken’-concept. Inmiddels zijn de behoeften van zowel de werkgevers als werknemers veranderd. Dat vraagt om een nieuwe stap: Campus Hambaken biedt alle voordelen van hybride werken. Ricoh Nederland kiest er bewust voor om in Den Bosch te blijven. “We voelen ons hier thuis”, zegt van Heyningen. “Wonen, werken en ontmoeten in de regio komen samen op Campus Hambaken.”

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!