Wouter Hoeffnagel - 19 juli 2022

Arrow sluit EMEA-brede distributieovereenkomst met InContinuum

Arrow sluit EMEA-brede distributieovereenkomst met InContinuum image

Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics sluit een EMEA-brede distributieovereenkomst met cloud management solution provider InContinuum Software. CloudController, het cloud management platform van InContinuum, is dankzij het partnership ook beschikbaar via ArrowSphere, Arrow’s eigen cloud management platform.
 
Als onafhankelijke softwareleverancier ontwikkelt InContinuum end-to-end softwaremanagementtechnologieën waarmee ondernemingen en service providers die gebruikmaken van on-premises en hyperscale public cloud resources een hybride of multi-cloud kunnen bouwen en gebruiken, en clouddiensten automatisch kunnen inzetten.
InContinuum's CloudController levert een 'single-pane-of-glass'-oplossing door het samenbrengen van alle bestaande activa binnen een IT-infrastructuur in een (op rollen gebaseerd) dashboard, samen met de voor die activa benodigde en ingezette services. In plaats van te moeten navigeren door meerdere aparte interfaces om hun private en public clouds te beheren, kunnen bedrijven met CloudController al hun diensten on-demand benaderen en controleren.

Voordelen voor partners en klanten

Patrice Roussel, vice president cloud in EMEA voor Arrow's enterprise computing solutions business, zegt over de overeenkomst: “Onze samenwerking met InContinuum zal echte voordelen opleveren voor onze channelpartners en service provider-klanten. CloudController is een aanvulling op het uitgebreide portfolio van cloudoplossingen dat al beschikbaar is via ArrowSphere. Omdat het gemakkelijk is uit te rollen en in te richten, zal het klanten helpen om de complexiteit van het beheer van meerdere platformen en leveranciers op te lossen.”
 
Phillip Hyde, CEO, InContinuum Software, vult aan: “Het potentieel van onze strategische alliantie met Arrow in de EMEA-regio stelt ons in staat de markt op te gaan met de expertise en lokale kennis van de Arrow teams, waardoor we direct schaalgrootte en hoogwaardige ondersteuning krijgen. Met een schaalbaarheid die oploopt van MKB tot grote ondernemingen levert CloudController tastbare voordelen op en biedt het zijn gebruikers de flexibiliteit om hun IT-infrastructuur te bedienen binnen een vertrouwd, consistent operationeel kader.”

Cloudbusiness beheren, differentiëren en schalen

Het ArrowSphere-platform helpt channelpartners om hun cloudbusiness te beheren, te differentiëren en te schalen. De marktplaats omvat alle toonaangevende hyperscale providers, evenals publieke en private IaaS-, PaaS-, SaaS- en cloud software-oplossingen. Het platform biedt end-to-end cloud lifecycle management met functies als geautomatiseerde provisioning, uitgebreide factureringsintegratie, rapportage en voorspellende analyses. ArrowSphere biedt ook geïntegreerde DevOps en aanpasbare storefronts die eindklanten in staat stellen hun eigen transacties te beheren.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!