Witold Kepinski - 20 juli 2022

Microsoft Cloud for Sovereignty opgericht voor overheden

Microsoft Cloud for Sovereignty opgericht voor overheden image

Microsoft Cloud for Sovereignty is opgericht voor overheden zo meldt de leverancier tijdens zijn Microsoft Inspire 2022 conferentie in Las Vegas.

Microsoft meldt: "Overheden over de hele wereld versnellen hun digitale transformatie, creëren kansen voor sociale en economische groei en verbeteren diensten terwijl ze de wettelijke voorschriften, behoeften en belangen van hun burgers ondersteunen. Daartoe kondigt Microsoft Microsoft Cloud for Sovereignty aan, speciaal ontworpen voor de overheidssector.

Deze nieuwe oplossing stelt klanten in de publieke sector in staat om workloads in de Microsoft Cloud te bouwen en digitaal te transformeren terwijl ze voldoen aan hun compliance-, beveiligings- en beleidsvereisten. Klanten in de publieke sector kunnen de volledige kracht van de cloud benutten, inclusief brede platformmogelijkheden, veerkracht, beveiliging en schaal, terwijl ze meer controle hebben over hun gegevens, verblijfplaats en transparantie van de operationele en governanceprocessen.

Lees de blogpost van Corey Sanders, Corporate Vice President, Microsoft Cloud for Industry en Global Expansion Team om te ontdekken hoe partners overheden kunnen helpen om van deze oplossing te profiteren."

Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10 SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!