Witold Kepinski - 28 juli 2022

TIE Kinetix tekent nieuw contract met FUJIFILM Europe

TIE Kinetix tekent nieuw contract met FUJIFILM Europe image

TIE Kinetix heeft een nieuw contract getekend met FUJIFILM Europe, een fabrikant van hoogwaardige (foto)grafische producten, producten voor de gezondheidszorg en hoogwaardige functionele materialen. Door de inzet van het FLOW Partner Automation-platform van TIE Kinetix, zal de supply chain-oplossing van FUJIFILM geheel naar de cloud verhuizen.

Het contract stelt FUJIFILM in staat om hun documentuitwisselingsprocessen met handelspartners verder te optimaliseren door 100% naar de cloud te verhuizen met een managed service-overeenkomst met TIE Kinetix. Met deze nieuwe oplossing kunnen de handelspartners van FUJIFILM Europe BV documenten zoals inkooporders, orderbevestigingen, pakbonnen en facturen blijven uitwisselen – zowel digitaal als volledig geautomatiseerd.

FUJIFILM is momenteel aan het transformeren van een producent van alleen (foto)grafische producten naar een uitbreiding naar gezondheidsproducten en hoogwaardige functionele materialen. Binnen FUJIFILM Europe worden de processen van logistiek, IT, financiën en inkoop centraal aangestuurd en gecoördineerd. Als internationaal bedrijf is nauw beheer van de toeleveringsketen erg belangrijk voor FUJIFILM.

FUJIFILM koos voor TIE Kinetix vanwege de lange geschiedenis en expertise van het bedrijf op het gebied van documentstroomautomatisering in de toeleveringsketen. Deze samenwerking benadrukt de groeiende vraag naar digitalisering van documentuitwisseling. Steeds meer bedrijven stappen over naar de cloud en dragen het beheer van hun oplossing over aan gespecialiseerde managed service providers. Het FLOW-platform van TIE Kinetix is ontwikkeld om precies dit te ondersteunen en biedt alle leveranciers (grote, middelgrote en kleine bedrijven) de mogelijkheid om documenten elektronisch uit te wisselen.

Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023 Comstor BW 5 dec tm 10 dec 2023
IGEL - Cloud Expo BN start 27-11/7-12

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!