Redactie - 07 augustus 2022

IT for Business en CIONET sluiten samenwerking

IT for Business en CIONET sluiten samenwerking image

IT for Business en CIONET, de twee internationale organisaties die zich inzetten voor het ondersteunen van digitale leiders, kondigen officieel een wereldwijd partnerschap aan. IT for Business werd in 1966 in Frankrijk opgericht en in 2018 overgenomen door de Cho You Group. Het bestaat vandaag uit een mediaorganisatie en een serviceclub die zich inzet voor IT-managers. CIONET werd in 2005 opgericht door Hendrik Deckers in België en is uitgegroeid tot een gemeenschap van meer dan 10.000 digitale leiders in Europa, Azië en Amerika.

"De samenwerking tussen onze organisaties voelt als een natuurlijke match, aangezien we allebei toegewijd zijn om IT-managers en digitale leiders te helpen om uit te blinken in hun werk door hen in staat te stellen gebruik te maken van een gemeenschap van collega's die expertise uitwisselen en elkaar ondersteunen. Aan het eind van de dag , ze hebben allemaal te maken met dezelfde uitdagingen, zoals de digitale transformatie van hun organisaties, de zoektocht naar ecologische duurzaamheid en de zoektocht naar de beheersing van de cloud" , bevestigt Luc Hendrikx CEO van CIONET .

"Bovendien stelt deze samenwerking CIONET in staat zijn aanwezigheid in Europa uit te breiden door de Franse markt te betreden, waardoor Frankrijk het tiende Europese land is waar het bedrijf een lokale aanwezigheid heeft" , zegt Hendrik Deckers, oprichter van CIONET .

Aangezien de samenwerking met CIONET IT For Business ook in staat zal stellen haar diensten aan te bieden aan andere markten binnen de EU en daarbuiten, zal elke organisatie haar wereldwijde bereik kunnen vergroten en haar diensten en informatie naar een breder publiek kunnen brengen. Daarom krijgen belangrijke besluitvormers uit verschillende EU-landen, waaronder Chief Information Officers, de kans om samen te werken en ervaringen uit te wisselen. Het partnerschap zal een verheven, innovatieve ervaring bieden aan de hele IT-gemeenschap. IT for Business en CIONET zullen samen interactieve communicatie tussen sponsors en de wereldwijde gemeenschap van IT-besluitvormers mogelijk maken door middel van een reeks gehoste evenementen in heel Europa. Dit biedt nieuwe kansen, waardoor bedrijven over de hele wereld diepere relaties kunnen aangaan en problemen efficiënter kunnen oplossen.

"CIONET en IT for Business hebben altijd gemeenschappelijke doelen en doelgroepen gedeeld, dus deze samenwerking zal beide organisaties ten goede komen door onze voetafdruk uit te breiden in het belang van de wereldwijde IT-gemeenschap. Ik ben zeer verheugd om verder te gaan met deze samenwerking en om te zien hoe we de gemeenschap beter kunnen dienen als een team", zegt Frédéric Ktorza, CEO IT for Business .

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!