Witold Kepinski - 16 september 2022

Dell: APEX-updates voor partners zorgen voor meer maatwerk

Dell: APEX-updates voor partners zorgen voor meer maatwerk image

Dell Technologies breidt zijn APEX as a service aanbod uit voor partners. Deze zorgen voor meer maatwerk en flexibiliteit, terwijl geo-expansie, training en middelen nieuwe deuren openen zo meldt de tech gigant.

"Om ons as-a-Service-momentum met partners te versnellen, kondigen we verbeteringen aan in het APEX-portfolio en introduceren we uitgebreide beschikbaarheid voor wederverkoop van APEX Cloud Services voor partners op aanvullende locaties wereldwijd. Deze portfolio-updates en nieuwe markttoegang, in combinatie met bestaande APEX Custom Solutions, zullen partners nog meer mogelijkheden bieden om zich te differentiëren en hun individuele capaciteiten te promoten, terwijl de waarde van APEX wordt uitgebreid naar een breder scala aan klanten in meer dan 35 landen, zo meldt Dell.

Nieuwe mogelijkheden voor partners zijn onder meer:

APEX Data Storage Services

"Om aan de behoeften van klanten te voldoen en de loyaliteit van partners te vergroten, bieden we nu een optie om u te abonneren op APEX Data Storage Services met of zonder Dell Managed Services. Deze update geeft partners de mogelijkheid om hun eigen diensten toe te voegen en te voldoen aan de eisen van hun klanten voor meer flexibiliteit, inclusief een keuze wie hun dagelijkse activiteiten mag beheren. Dit is een ideale oplossing voor partners die hun eigen mogelijkheden met toegevoegde waarde willen integreren of wiens klanten hun eigen as-a-Service-ervaring willen beheren", zo meldt Dell.

APEX Cloud Services met VMware Cloud

"We hebben ook de mogelijkheid voor partners uitgebreid om native cloud-apps op de VMware-stack te ontwikkelen en hun klanten te helpen hun applicaties te moderniseren. Dit is ideaal voor partners die zich willen concentreren op hoogwaardige cloudontwikkeling en Dell het operationele toezicht willen laten beheren. Voor partners, zoals serviceproviders die zijn overgestapt op het verkopen van services in een terugkerend model, biedt deze verbetering hen de mogelijkheid om IT te blijven gebruiken zoals ze al verkopen: as-a-Service", aldus deTexaanse tech leverancier.

APEX Private- en Hybrid Cloud

APEX Private en Hybrid Cloud biedt partners nog meer flexibiliteit. Partners kunnen nu hun eigen beheerde services leveren en APEX opnemen in bredere datacenterbeheercontracten. Partners kunnen ook de nieuwe, op instanties gebaseerde benadering implementeren, waardoor klanten alleen hoeven te betalen voor de resources die ze nodig hebben. Voor klanten die misschien dachten dat as-a-Service buiten bereik was, kunnen partners nu een kleinere configuratiedrempel van 32 instanties aanbieden, waardoor verdere groeimogelijkheden ontstaan.

Support

Naarmate de markt verschuift, veranderen ook de bedrijfsmodellen van onze partners, aldus Dell Technologies. "Deze reis vereist nieuwe partnervaardigheden, kennis en capaciteiten, en we zijn hier om deze te bieden. We hebben speciale leerpaden gecreëerd voor partners over APEX- en as-a-Service-verkoopstrategieën, die te vinden zijn in het APEX Learning Center , beschikbaar voor partners die hun Partner Portal-accountgegevens gebruiken. We moedigen onze partners aan om deze trainingen te volgen om de nieuwe verbeteringen te begrijpen en de beste op resultaten gebaseerde aanbiedingen voor hun klanten te implementeren."

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!