Witold Kepinski - 22 september 2022

Canalys Forums 2022 biedt speciale cybersecurity programma

Canalys Forums 2022 biedt speciale cybersecurity programma image

De Canalys Forums 2022, die onder andere tussen 18 en 21 oktober wordt gehouden in Barcelona, zullen een van de meest substantiële cyberbeveiligingsagenda's in de 15-jarige geschiedenis van de evenementen bevatten. Het is van cruciaal belang dat de forums worden ondersteund door 's werelds toonaangevende leveranciers van cyberbeveiliging, waaronder Trend Micro, Palo Alto Networks, Check Point Software, F5, Broadcom Software (Symantec), Trellix en eSentire.

De Canalys Forums zijn de belangrijkste onafhankelijke IT-kanaalevenementen ter wereld en brengen senior besluitvormers van leveranciers en partners samen. IT-kopers verhogen hun budget voor cyberbeveiliging om hun veerkracht op het gebied van preventie, detectie, respons en herstel te verbeteren. Kanaalpartners benutten deze belangrijke kansen om klanten te helpen zich te verdedigen tegen de steeds groter wordende cyberbeveiligingsbedreigingen. Distributeurs van cyberbeveiliging spelen een cruciale rol bij het vereenvoudigen van de complexiteit.

"Cyberbeveiliging is een van de grootste zakelijke uitdagingen van onze tijd en het is nu tijd om actie te ondernemen", zegt Jesper Trolle, CEO van Exclusive Networks . “De schaal, verfijning en snelheid van aanvallen zijn overweldigend voor veel organisaties. De fragmentatie en complexiteit van cyberoplossingen, in combinatie met een acuut tekort aan cybervaardigheden, zorgen voor enorme problemen voor beveiligingsteams over de hele wereld. Er is een cyber-ecosysteembenadering nodig om deze uitdagingen te overwinnen en waar kan dat ecosysteem beter samenkomen dan op de Canalys-forums?”

Patrick Aronson, Chief Marketing Officer en hoofd van APAC bij Westcon-Comstor , zei: "Naarmate de dreigingen toenemen, blijft cyberbeveiliging bovenaan de prioriteitenlijst staan voor bedrijven in alle soorten en maten. In een complex landschap is het partnerecosysteem van cruciaal belang bij het bieden van effectieve oplossingen voor onze bedrijven en gemeenschappen.

"Westcon-Comstor vertrouwt op de analyse en het onderzoek van Canalys en van evenementen zoals de Canalys-forums, zodat we partnersucces kunnen garanderen en niet alleen oplossingen kunnen bieden, maar ook de real-world inzichten die onze channelpartners nodig hebben om hun gemeenschappen te beschermen."

Simon England, CEO van Nuvias Group , zei: "Het is de plicht van ons allemaal in het kanaal om bedrijven te helpen bij het navigeren door verhoogde beveiligingsuitdagingen als gevolg van een hybride personeelsbestand, grotere hoeveelheden gegevens en snel veranderende regelgeving. Intelligente en gerichte preventie is wat klanten eisen, wat zich vertaalt in een waardevolle investering om hun netwerken te beschermen.”

Op de forums zullen analisten van Canalys de kansen verkennen voor partners in opkomende gebieden, zoals XDR, zero trust en SASE, evenals de uitdagingen waarmee partners binnen het cyberbeveiligingsecosysteem worden geconfronteerd, zoals het ernstige tekort aan vaardigheden, vermoeidheid bij beveiligingswaarschuwingen en de gefragmenteerde leveranciers landschap.

Matthew Ball, Chief Analyst bij Canalys , zei: "Ransomware-aanvallen blijven de grootste cyberbeveiligingsdreiging voor alle organisaties, vanwege de economische impact van verloren operaties en de kosten van herstel. Bedreigingsactoren maken misbruik van softwarekwetsbaarheden, slecht patchbeheer, insiderbedreigingen en beperkte integratie tussen leveranciers, en profiteren van nieuwe aanvalsvectoren die zijn geïntroduceerd door digitale transformatie en hybride werken.”

Tijdens de evenementen zullen analisten cyberbeveiligingsexperthubs faciliteren, waar materiedeskundigen van kanaalpartners, distributeurs en leveranciers deze belangrijke cyberbeveiligingsthema's zullen verkennen.

De Canalys-forums zijn de belangrijkste onafhankelijke zenderevenementen ter wereld en vieren nu hun vijftiende jaar in EMEA en tiende jaar in APAC. De evenementen van dit jaar vinden plaats in Barcelona van 18 tot 20 oktober en in Singapore van 15 tot 17 november.

Lees meer hier.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!