Wouter Hoeffnagel - 26 oktober 2022

Xpirit is Microsoft Solutions Partner in vier vier expertisegebieden

Xpirit is Microsoft Solutions Partner in vier vier expertisegebieden image

Xpirit, onderdeel van Xebia, maakt bekend zich te hebben gekwalificeerd als Microsoft Solutions Partner in vier verschillende Microsoft Partner Designations. Het gaat om kwalificatie in de gebieden Infrastructure, Security, Data en AI, en Digital en App Innovation.

De Goud en Zilver partnerkwalificaties van Microsoft zijn per 3 oktober vervangen door zes Microsoft Solution Partner Designations. Een kwalificatie in deze zes expertisegebieden bewijst het vermogen van een partner om succesvolle klantoplossingen te leveren, en vereisen meer inzet dan de eerdere competenties. Pas wanneer een partner punten scoort in elk van de drie deelgebieden (prestaties, bekwaamheid en klantsucces) en in totaal minstens 70 van de 100 beschikbare punten vergaart is een kwalificatie mogelijk.

Voldoen aan de techbehoeften van oragnisaties

“Met het behalen van deze Solutions Partner kwalificaties laat Xpirit zien dat ze echt toegewijd zijn om te voldoen aan de technologiebehoeften van organisaties, vandaag en in de toekomst”, aldus Dan Rippey, Program Director voor het Microsoft Cloud Partner Program.

Met de kwalificatie voor vier Partner Designations kwalificeert Xpirit zich op alle mogelijke Azure gebieden. De kwalificatie op Security is voor Xpirit waardevol vanwege de overtuiging dat security een cruciaal en holistisch onderdeel is van elke cloud transformatie.
 
Marcel de Vries, oprichter en CEO van Xpirit zegt: “Het is geweldig om te zien hoe een externe auditor naar ons werk kijkt en alleen maar zegt: ga alsjeblieft door met wat je doet, we hebben geen aanmerkingen. Dat geeft me een trots gevoel en bewijst dat onze teams echt in staat zijn om impact te realiseren bij organisaties. We begeleiden hen succesvol bij hun Cloud transformaties, van het bouwen van een veilig Cloud platform tot het beheren van de infrastructuur en het benutten van de gegevens die daaruit voortkomen.”

Kubernetes en DevOps op Azure specialisaties

Naast de kwalificatie voor de vier Solutions Partner Designations heeft Xpirit ook specialisaties in de wacht gesleept voor Kubernetes op Azure en DevOps met GitHub op Azure. Alleen partners die voldoen aan strenge criteria op het gebied van klantsucces en personeelskwalificatie en die een audit door een derde partij doorstaan, behalen deze specialisaties. Daarmee toont Xpirit zijn expertise in de inzet van DevOps-principes, Azure Cloud en GitHub (Enterprise) oplossingen bij veilige cloud- en softwareontwikkeling.

Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!