Witold Kepinski - 03 november 2022

Cisco introduceert zes nieuwe specialisaties voor partner toepassingen

Cisco introduceert zes nieuwe specialisaties voor partner toepassingen image

Cisco heeft zijn portfolio van specialisaties uitgebreid die beschikbaar zijn via het partnerprogramma van wereldklasse van het bedrijf. Het partnerprogramma van Cisco blijft zich ontwikkelen om de verkoopkansen van partners te vergroten, flexibiliteit toe te voegen aan de vereisten voor partnercertificering en het belang van multi-architecturale expertise te benadrukken. De zes nieuwe specialisaties zijn gekoppeld aan de klantprioriteiten van Cisco en vertegenwoordigen snelgroeiende marktkansen voor Cisco en zijn partners op gebieden waar Cisco heeft geïnvesteerd en geïnnoveerd.

De oplossingsspecialisaties van Cisco zijn ontworpen om de partnerwaarde aan klanten te laten zien en vertegenwoordigen het soort oplossingen dat partners tegenwoordig verkopen. Ze laten zien hoe partners architectuuroverschrijdende oplossingen gebruiken om enkele van de grootste uitdagingen van hun klanten in de huidige hybride werkwereld op te lossen - uitdagingen zoals het balanceren van de beveiligingsbehoeften van een organisatie met de flexibiliteit die werknemers willen, het bieden van de beste digitale ervaring of het consequent leveren van een veilige gebruiker ervaring van overal. Afgestemd op enorme marktkansen, zijn specialisaties ontworpen om partnerinvesteringen met Cisco te beschermen en te optimaliseren, meer mogelijkheden voor differentiatie te bieden en de co-innovatie die plaatsvindt tussen Cisco en zijn partners te erkennen.

"Specialisatie staat op nummer één als het eerste kritische partnerselectiecriterium voor 74 procent van de klanten, zegt Anurag Agrawal, Chief Global Analyst bij Techaisle. "Door oplossingsspecialisaties te koppelen aan aankoopcriteria van klanten, maakt Cisco het voor klanten gemakkelijker om te identificeren met welke partners ze moeten samenwerken."

Partners die oplossingsspecialisaties bereiken, worden erkend en beloond op basis van de waarde die aan klanten wordt geleverd. De vereisten voor elke specialisatie zijn gekoppeld aan kennis en ervaring, waardoor partners kunnen profiteren van hun bestaande investeringen bij Cisco. De zes nieuwe oplossingsspecialisaties die aan het partnerprogramma van Cisco zijn toegevoegd, zijn onder meer:

Full-stack observeerbaarheid (FSO)

Toont expertise in het centraliseren en correleren van applicatieprestatieanalyses over de volledige IT-stack, inclusief integraties in AppDynamics, ThousandEyes, Intersight en Secure Application.

Demonstreert expertise in het prioriteren van acties om superieure klantervaringen te leveren, inkomstenstromen te stimuleren en digitale transformatie te versnellen.

Hybride werk vanuit kantoor

Erkent Cisco-partners voor hun vaardigheden en ervaring die klanten helpt bij het ontwikkelen van traditionele on-site en off-site werkmodellen, met oplossingen die hybride werk mogelijk maken, waardoor mensen veilig en beveiligd kunnen werken vanuit huis, op kantoor en overal daartussenin op een bepaalde dag of tijd.

Secure Access Service Edge (SASE)

Benadrukt het vermogen van partners om klanten te helpen het groeiende universum van roamende gebruikers, apparaten en SaaS-apps (Software-as-a-Service) veilig mogelijk te maken zonder complexiteit toe te voegen of de prestaties van eindgebruikers te verminderen.

Hybride cloudcomputing

Toont partners die klanten eenvoudige, veilige hybride cloudcomputing-ervaringen bieden, thuis, op kantoor of waar dan ook.

Hybride cloudnetwerken

Erkent partners die veilig en efficiënt data, workloads en applicaties van klanten verbinden en beheren in datacenters, edge en meerdere clouds.

Hybride cloudsoftware

Demonstreert expertise in het beheren van operationele complexiteit door klanten te helpen bij het stroomlijnen en verenigen van IT-activiteiten met veilige, hybride cloudbeheersoftware.

De nieuwe oplossingsspecialisaties zijn een van de vier categorieën partnerspecialisaties die beschikbaar zijn voor gekwalificeerde Cisco-partners om hun expertise aan klanten te demonstreren, waaronder:

  1. Architectuurspecialisaties: tonen diepgaande productexpertise in specifieke technologiegebieden.
  2. Oplossingsspecialisaties: laat zien dat een partner uitblinkt in het leveren van waarde met Cisco-oplossingen, inclusief cross-architecturale aanbiedingen die door klanten worden geprioriteerd.
  3. Cisco Powered Service-specialisaties: breng de vaardigheid van partners over in het leveren van beheerde services en as-a-service-aanbiedingen.
  4. Bedrijfsspecialisaties: gericht op horizontale bedrijfspraktijken die essentieel zijn voor het ondersteunen van de bedrijfsdoelstellingen van klanten.

“Deze nieuwe specialisaties sluiten aan bij de soorten oplossingen en expertise die klanten vragen. Ze laten klanten zien dat ze samenwerken met de beste partners in de branche”, zegt Marc Surplus, Vice President, Partner Strategy and Programs in Cisco's Global Partner and Routes to Market Sales-organisatie. "We hebben de oplossingsspecialisaties ontworpen als aanvulling op de eerdere investeringen van partners in Cisco en om voort te bouwen op hun huidige expertise, zodat partners zich verder kunnen onderscheiden in de markt."

Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!