Floris Hulshoff Pol - 18 december 2022

Pax8 voegt Crewhu toe aan Cloud Marketplace

Pax8 voegt Crewhu toe aan Cloud Marketplace image

Pax8, een marktplaats voor cloud-commerce, heeft vandaag een wereldwijde overeenkomst aangekondigd met Crewhu om managed service providers (MSP's) een geautomatiseerde manier te bieden om klant- en werknemerstevredenheidsgegevens te verzamelen en te volgen via klanttevredenheid (CSAT ) en Net Promoter Score (NPS). Het Crewhu-platform is op maat gemaakt voor MSP's en kan worden geïntegreerd met PSA-tools in het partnerecosysteem, waardoor processen worden gestroomlijnd en operationele efficiëntie mogelijk wordt gemaakt.

"MSP's zoeken naar manieren om CSAT te meten voor hun helpdesks en verkoopteams, zodat hun bedrijf kan groeien en bloeien", zegt Ryan Walsh, Chief Operations Officer bij Pax8. "Crewhu is de eerste leverancier in onze cloudmarktplaats die oplossingen biedt om klant- en werknemerstevredenheid te meten, MSP's te voorzien van krachtige statistieken om hun bedrijfsvoering te verbeteren en hun concurrentie voor te blijven."

Het webgebaseerde herkennings- en gamification-platform van Crewhu biedt MSP's een eenvoudige manier om klantfeedback te verzamelen via NPS en andere aangepaste klantonderzoeken, efficiënt te reageren op serviceproblemen en medewerkers te belonen voor klantenservice en teamwerk door middel van gamification.

De belangrijkste functies die MSP's van het Crewhu-platform kunnen verwachten, zijn onder meer:

  • Geautomatiseerde rapporten en dashboards
  • Reputatiemanagement mogelijkheden
  • Gamificatie

"We zijn verheugd om samen te werken met Pax8 vanwege de waarde en schaal die ze bieden aan het kanaalecosysteem", zegt Stephen Spiegel, CEO van Crewhu. “Met ons begrip van klanttevredenheid en medewerkersbetrokkenheid en hun marktbereik kunnen we een groot verschil maken in de bedrijfsvoering en vooruitzichten. Met Pax8 kunnen we ons bereik vergroten en nog meer MSP's helpen hun bedrijf te laten groeien in deze zeer competitieve en onzekere markt."

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!