Wouter Hoeffnagel - 27 januari 2023

Arrow Electronics tekent met Lenovo voor levering van TruScale

Arrow Electronics tekent met Lenovo voor levering van TruScale image

Technologieleverancier Arrow Electronics tekent een wereldwijde overeenkomst met Lenovo voor de levering van zijn TruScale Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-oplossing via value-added resellers (VAR's), managed service providers (MSP's) en telecomproviders.

TruScale Infrastructure as a Service werkt met een op verbruik gebaseerd abonnementsmodel, waarmee bedrijven on-premise of op een door de klant gewenste locatie datacenteroplossingen kunnen gebruiken en betalen zonder dat ze de apparatuur hoeven aan te schaffen. TruScale wordt geleverd via het cloudbeheerplatform van Arrow, ArrowSphere, en biedt klanten een flexibele cloudervaring met de beveiliging en controle van een on-premises oplossing. Ze kunnen de services inregelen die ze nodig hebben, wat helpt bij het afstemmen van de kosten op de bedrijfsgroei.

Channelpartners helpen voorop te lopen

“Lenovo TruScale Infrastructure-as-a-Service helpt kanaalpartners voorop te lopen op het gebied van klantinnovatie en -ervaring. We stellen hen in staat om elke klantkans te grijpen met toegang tot een breed scala aan schaalbare, volledig geïntegreerde oplossingen, die ze kunnen aanbieden via een flexibel, pay-as-you-grow-model. Als gevolg hiervan kunnen ze duurzamere inkomstenstromen genereren terwijl ze de bedrijfsgroei versnellen door hun klanten onbeperkte innovatie aan te bieden”, zegt Giovanni Di Filippo, EMEA-president van de groep voor infrastructuuroplossingen, Lenovo.

Eric Nowak (foto), president van Arrow's enterprise computing-oplossingenbedrijf in EMEA: "ArrowSphere biedt nu wereldwijde toegang aan klanten die TruScale-aanbiedingen willen. Met eenvoud, veiligheid en controle kunnen klanten nu opschalen zonder extra kapitaalinvesteringen. Samen leveren we wereldwijd een flexibel, schaalbaar en veilig cloudaanbod.”

Lenovo TruScale is een kernonderdeel van de algehele transformatiestrategie van Lenovo, onder leiding van de Solutions and Services Group (SSG). Lenovo SSG brengt alle IT-oplossingen en -services van Lenovo op het gebied van pc's, infrastructuur en slimme branches, inclusief ondersteuning, beheerd, project- en oplossingsdiensten samen in één organisatie.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!