Witold Kepinski - 01 februari 2023

Cloudland bestaat vijf jaar

Cloudland bestaat vijf jaar image

IT-distributeur CloudLand bestaat vijf jaar. Lex Fabistas, Managing Director - CloudLand part of Enreach, is trots op deze mijlpaal zo meldt hij op LinkedIn: "Trots op wat we samen, stap voor stap, hebben bereikt en super gemotiveerd om nog veel meer successen en jubilea te behalen!"

Fabistas: "In de afgelopen – turbulente - 5 jaar hebben we met vertrouwde partners en leveranciers samen mogen werken en daarnaast ook veel nieuwe partners en leveranciers mogen verwelkomen. We willen dan ook iedereen bedanken voor hun steun en vertrouwen in ons bedrijf.
 
Terwijl we terugkijken op de afgelopen vijf jaar, zijn we ook enthousiast over de toekomst, en zijn we vastbesloten om nog succesvoller te worden en nog meer waarde te bieden aan onze klanten. Wij proosten op de volgende 5 jaar, samen met onze partners en leveranciers (Altaro SoftwareHornetsecurityWasabi TechnologiesSecurityHive) en natuurlijk het geweldige CloudLand team! Marvin JungRon WicklertBelinda van SpronsenSaskia de RondeMitchell KoymansSidney GouloozeGianni Sadhoe, Sylvain van der Vegt, Thijs van de Moosdijk & Rens Eerhart."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!